Partikelfilter-rens til Mercedes

Et overbelastet partikelfilter kan give dig mange problemer og ende med at koste dig dyrt, hvis du ikke får det renset. Et partikelfilter har til opgave at filtrere sundhedsfarlige partikler ud af udstødningssystemet. Derudover udbrænder partikelfilteret soden, der er fanget i filteret ved en regenerering. Dette er designet til automatisk at ske, når bilen kører lange afstande ved motorvejshastigheder.

Der er dog mange, der til hverdag kun kører relativt korte ture i sin bil til supermarkedet eller andet. Og derfor sker denne regenerering ikke, hvilket kan forårsage at filteret blokeres. Derfor er en partikelfilter-rens til Mercedes nødvendig.

Hør om partikelfilter-rens

Det er yderst fordelagtigt med en rens af partikelfilter på din Mercedes

Hvis partikelfilteret er tilstoppet, kan det dog hurtigt blive meget dyrt, hvis du ønsker helt at udskifte det. Det kan koste dig op til 20.000 kroner, hvorimod en rensning af partikelfilter til Mercedes er en ekstremt omkostningseffektivt alternativ. Hos Ketner har vi specialiseret os i partikelfilter-rens til Mercedes, og vi foretager altid rensningen samme dag, som du afleverer din bil.

Vores mekanikere er naturligvis behjælpelig med af- og påmontering af filteret og du har altid mulighed for at få en lånebil, hvis det er nødvendigt for dig. Den nøjagtige pris for rensningen afhænger dog af, hvilken Mercedes-model du har.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi er specialister i partikelfilter-rens til Mercedes

Afleverer du din bil til en rensning af partikelfilter til Mercedes hos et af vores autoværksteder, vil vores mekanikere altid både fejlfinde og diagnosticere. På den måde er vi sikre på, at problemet ikke opstår kort tid efter igen. Gennem vores årelange erfaring med partikelfilter-rens til Mercedes har vi sat os godt ind i teknologien nødvendig for en effektiv rensning. Når vi har afmonteret filteret, undersøger vi altid filterets kerne med kamera og trykprøver derefter partikelfilteret, hvorefter renseprocessen foregår.

Vi tilbyder partikelfilter-rens i hele landet, og der er derfor altid et autoværksted inden for din rækkevidde, så du hurtigt kan få foretaget en rensning af partikelfilter til Mercedes. Find dit nærmeste autoværksted og book tid allerede i dag.