Partikelfilter-rens til Nissan

Siden september 2018 er alle nyproducerede biler forsynet med et partikelfilter. Tidligere gjaldt lovkravet, der sigter mod at reducere forureningen fra biler, kun dieselbiler. I dag er det potentielt alle ejere af en benzin- eller dieselbil, der kan få brug for en rensning af partikelfilteret.

Hos Ketner er vi specialiseret i rensning af partikelfilter til Nissan, og med vores ekspertise og mange års erfaring på området kan du trygt overlade din Nissan til os. Vi renser partikelfilteret samme dag, som vi modtager det, så du snart er godt kørende igen. Du kan indlevere det afmonterede filter til os, eller du kan aflevere bilen og lade os stå for afmontering og eftermontering af filteret.

Hør om partikelfilter-rens

Om din Nissans partikelfilter

En regenerering af partikelfilteret i din Nissan er egentlig designet til at ske helt automatisk. Den finder sted under kørslen ved hjælp af varmen fra udstødningen og kræver, at du kører ved høj hastighed i en vedvarende periode, for eksempel 30 til 45 minutter på en motorvej. For mange af os sker det ikke hver dag, at bilen kommer op på den slags hastigheder i længere tid – måske bruges bilen primært til kortere ture til supermarkedet, til skolen eller til og fra arbejde.

Derfor sker regenereringen af partikelfilteret i din Nissan ikke, og her kan det være nødvendigt med en partikelfilter-rens hos et autoværksted. Et tilstoppet partikelfilter kan nemlig give anledning til en række andre problemer med bilen – og på længere sigt kan det endda blive nødvendigt at udskifte filteret. Sørger du for at få filteret renset, sparer du den store udgift til et nyt filter, og du kan beholde det originale filter i bilen så længe som muligt.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Bestil tid til rensning af partikelfilter til Nissan

Er den orange DPF-lampe begyndt at lyse i instrumentpanelet, er det tid til at bestille en tid hos dit lokale autoværksted. For at finde Ketner-værkstedet nærmest dig kan du se oversigten her på vores side.

Ring til os eller send os en mail, så vil vi finde tid til din bil så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at tage imod dig hos dit lokale autoværksted.