Et autoværksted med masser af viden og speciale i Mazda

Japanerne har for længst cementeret deres status som en af verdens førende, når det kommer til at producere kvalitetsbiler til den bevidste forbruger. Og det er bestemt ikke nogen undtagelse med Mazda. Der er en god grund til, at rigtigt mange mennesker verden over i stigende grad vælger Mazda som deres foretrukne bilmærke.

Derfor er vi hos Ketner blandt de førende inden for reparation af i Mazda i Danmark. Vores mekanikere arbejder dagligt med de fine japanske modeller – og det betyder, at der er masser af viden lagret på vores autoværksteder.

Hos os får du erfaring, viden og redskaber, der kombineret kommer dig og din bil til gode. Test os gerne på den påstand. Du bliver bestemt ikke skuffet.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.

Hvorfor skal du vælge Ketner som din Mazda-specialist?

Der findes mange mekanikere rundt omkring i landet, så det kan være svært at få et overblik over, hvem du skal vælge. Vi holder til i Aarhus, Aalborg, Herning, Holstebro og Kolding, og vi har speciale i de gode biler fra Mazda.

Vi bestræber os hele tiden på at være med helt fremme, når det gælder uddannelse af personale og opdateret diagnosticeringsudstyr. Det giver os mulighed for at være nogle af dem, der kan reparere din bil efter Mazda-fabrikkens forskrifter.

Vi hjælper dig gerne med:

  • At få udskiftet ruder, dæk og olie.
  • Alt hvad der omhandler varmepumper og aircondition.
  • Serviceeftersyn.

Og meget mere til.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få andre store fordele med Ketner som din Mazda-partner

Udover Mazda-reparation i alle afskygninger får du også en lang række fordele ved at benytte vores værksted. Det kan være svært at få tid til at aflevere sin Mazda på værksted i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi at hente din bil hjemme på matriklen. Du skal blot fortælle os, hvor og hvornår vi skal komme. Mens vi arbejder med din bil, stiller vi en gratis lånebil til rådighed, så du kan komme rundt. Vi afleverer din Mazda retur, så snart vi er færdige med den.

Udover hente/bringe-service, garanterer vi også, at du beholder din fabriksgaranti, når vi er færdige med din Mazda. Det kan vi garantere, fordi vi bruger de rigtige reservedele og reparerer din bil efter fabrikkens forskrifter.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi tilbyder også prisgaranti på reparation af Mazda

Finder du et lokalt mærkeværksted, der kan give dig et bedre tilbud, matcher vi det gerne. Du skal blot kunne dokumentere den skiltede timepris, numre på reservedele og det endelige tilbud.

Vi sætter altid en specialist på sagen på vores værksted

Det kan godt være, det hele lyder for godt til at være helt sandt, men den er nu god nok. Vores mekanikere er dygtige, og efteruddannelse har gjort dem til specialister i netop Mazda. Samarbejde er nøglen på vores værksteder, og det betyder, at alle problemer kan løses her hos os. Vi hjælper hinanden i mål på bedste vis. Men stadigvæk får du det hele til den lavest mulige pris. Så bliver det vel ikke bedre.

Kontakt et af vores værksteder

Har du brug for service på din bil, eller lyser en lampe i dit kontrolpanel? Ring til et af vores værksteder, eller sving forbi, hvis du er lige i nærheden.

Vi har altid travlt med biler, men vi har aldrig for travlt til at snakke med dig. Vi ser frem til at få din Mazda godt på vejene igen.