Erfarent mekaniker-team i Aarhus med speciale i Audi

Vil du gerne have en mekaniker, der er specialist i Audi, til at tage et kig på din bil? Så er du landet det helt rette sted. Hos Ketner i Aarhus er vi mere end vant til at arbejde med Audi-biler. Faktisk tør vi godt sige, at vi kender din Audi ind og ud, selvom vi endnu ikke har haft fingrene i den. Vi udfører reparationer og udfører service på biler fra Audi hver dag, og har du brug for vores hjælp, tager vi også meget gerne et kig på din bil.

Hos os er der ingen ventetid, når du skal have din Audi på værksted i Aarhus – så ring gerne til os allerede i dag.

Derfor skal du vælge Ketner i Aarhus til at tage sig af din Audi

  • Du får en god service til en god pris.
  • Du skal ikke vente på at få en tid.
  • Du får din bil tilset af en mekaniker, der har speciale i Audi.
  • Du kan få opdateret din Audi, da vi har adgang til det nyeste software direkte fra Audi-fabrikken.
  • Du leverer din bil i hænderne på erfarne mekanikere, der kan skaffe reservedele af højeste kvalitet til din Audi.
  • Vi er forhandler af Webasto-bilvarmere, der bliver monteret i alle Audi-biler på fabrikken.
  • Din bil bliver gået igennem af eksperter i Audi.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Dit lokale værksted i Aarhus med ekspertviden om hver enkelt reservedel i din Audi

På vores værksted har vi valgt at lade flere af vores systemteknikere gennemgå en krævende uddannelse hos Bosch Danmark. En uddannelse, der klæder os endnu bedre på til at tage imod dit kæreste eje, og som har givet os en masse knowhow med på vejen. Bosch er verdens største leverandør af reservedele til bilfabrikkerne, og et bilmærke som Audi gør brug af rigtig mange dele, der er produceret af Bosch. Når du kører din Audi ind på vores værksted i Aarhus, kan du derfor vide dig sikker på, at vi ved, hvad vi har med at gøre. Både når det kommer til de store dele på din bil og de mange små reservedele, din bil er sammensat af.

Det siger vores kunder om os

Super service. Jeg ringede for at forhøre mig om de kunne have en ide om hvad min bil fejler, da den brummer meget når jeg kører. Vi aftaler jeg kan komme forbi og så kan de køre sammen med mig, for at få en ide. Jeg ankommer til værkstedet og kort efter har de en klar, som kan køre med mig. Vi finder frem til at mine dæk ikke har de rigtige bolte i. Dem skifter de på kort tid - og gratis endda! Søde mennesker, og skøn service 🙂

Placeholder image

Fariha Olawi

Ketner Aarhus kan klart anbefales. Har lige haft min BMW dernede for at få skiftet transfergearkasse, da andenpart havde ødelagt den. Morten og resten af teamet har givet god vejledning - og guidelines til hvordan sådan en sag skal håndteres. Lige fået lavet 4wd udmåling også. Så bilen kører perfekt nu. Super service og hurtig reparation. Priserne er fornuftige. Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af Ketner

Placeholder image

Deniz Ucar

Gearkasse • BMW

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Kør din Audi hen til Ketner i Aarhus – og slip for ventetid

Vi kører med et princip, der hedder ingen ventetid. Det vil altså sige, at du ikke behøver at vente i flere dage på, at der er en ledig mekaniker, der kan tage et kig på din Audi. Når du kontakter os med henblik på at få din bil på værksted, bestræber vi os altid på at kunne tage imod din bil med det samme.

Det er dog altid en god ide at ringe til os på forhånd, så du ikke risikerer at komme til at køre forgæves. Også selvom vi godt tør love dig, at du ikke kommer til at vente længe på en tid.

Vil du gerne bestille en tid til at få din Audi på værksted i Aarhus? Så kontakt os med det samme

Har du det bedst med at bestille en tid til din bil, inden du kører den hen til os? Det kan du sagtens gøre. Du er velkommen til at ringe til os. Så finder vi hurtigt en tid til dig. Du har også mulighed for at booke en tid online.

Har du andre spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så hører vi også altid gerne fra dig. Uanset om det så er vores priser, ydelser eller noget helt tredje, du gerne vil vide mere om. Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod din Audi på vores Ketner-værksted i Aarhus.