Få professionel assistance til din Honda på vores værksted

Når uheldet rammer din Honda, får du brug for professionel hjælp til reparation. Derfor kan det betale sig at gøre et godt forarbejde ved at researche dine muligheder, inden du beslutter dig for det endelige autoværksted.

Hos Ketner i Aarhus kan vi bryste os af at være blandt de førende specialister i Honda, og så er vi tilmed både grundige og kvalitetsbevidste til en meget fordelagtig pris. Alt sammen noget, der er til stor fordel for dig som Honda-ejer.

Book tid i dag. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvad er fordelene ved at vælge Ketner som fast værksted til din Honda?

Vi er dygtige mekanikere og bestræber os hele tiden at være forrest i feltet med specialiseret værktøj og testudstyr, der gør os til de bedste i branchen til at varetage biler fra Honda og andre anerkendte bilmærker. Men det holder os ikke tilbage for at tilbyde dig endnu flere skønne fordele.

Her hos os kan du få:

  • Prisgaranti: Finder du et lokalt mærkeværksted, der er billigere end os, matcher vi prisen.
  • Ingen ventetid – vi ser ofte på din bil med det samme.
  • Gratis lånebil: Det må gerne være nemt og bekvemt, når din Honda skal have et ophold på vores værksted. Kør af sted i en lånebil, mens vi reparerer din bil.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Behold din fabriksgaranti på bilen

Vores bestræbelser på at være de bedste til at tage os af din Honda betyder også, at vi har avanceret testudstyr og derfor er i stand til at følge fabrikkens forskrifter. Det betyder også, at du får et stempel i din bog, når din Honda er blevet repareret på vores værksted. Et stempel, der viser, at din fabriksgaranti stadig er gældende.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Det kan du få på vores værksteder

Vi arbejder dagligt med:

  • Olieskift
  • Serviceeftersyn
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Service på klimaanlæg

Og meget mere. Er der en kontrollampe, der lyser i din Honda, ved vi lige nøjagtig hvad der skal til for at finde frem til fejlen med det samme og få den udbedret på en måde, der sikrer din køreglæde og maksimerer levetiden på din bil. Og så afhjælper vi selvfølgelig problemet, så du kan komme ud at køre i din Honda igen.

Systemteknikere fra Bosch Car Service Danmark

Ud over god og professionel service tilbyder vi også mekanikere, der har taget en avanceret efteruddannelse som systemtekniker hos Bosch Danmark.

Det betyder, de har mere end almindeligt godt styr på de målinger og tests, som de foretager. Bosch er nemlig den førende underleverandør til bilindustrien, og din Honda indeholder mange reservedele, der kommer fra Bosch.

Kontakt dit autoværksted med speciale i Honda i dag

Vi hører hellere end gerne fra dig, hvis du skal have hjælp til din Honda. Ring gerne til os med de mindste spørgsmål. Vi tilbyder nemlig gratis hotline, hvor vi giver gode råd og vejledning – helt uden beregning.

Vi ser frem til at tage imod dig og din Honda på vores professionelle værksted.