Vælg et autoværksted med stor erfaring med SEAT

Hvorfor ikke gøre det rigtigt første gang? Kører du SEAT, kan du med fordel finde dig et værksted med god erfaring og ekspertise i de populære biler, der de sidste årtier har taget Danmark med storm. Og hvorfor er det vigtigt? Vi har avanceret test- og diagnoseudstyr, så fejlene kan udlæses korrekt, og vi er online med fabrikken, så din SEAT altid er sikret de nyeste softwareopdateringer.

Hos Ketner har vi stor erfaring med netop SEAT, og den erfaring bruger vi, hver gang vi har en bil mellem hænderne. Det betyder altså, at din bil får ultimativ behandling her hos os. Vi er glade for vores kunder, men vi arbejder hårdt på, at vi ikke skal se dig så ofte. Men faktisk har vi også prisgaranti, og derfor får du det bedste af begge verdener, når du bruger os som dit faste værksted.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online.

Hvad kan et værksted med forstand på SEAT gøre for dig?

Når du indleverer din SEAT på vores værksted i Aarhus, løser vi problemet for dig – uanset omfang.

Få blandt andet hjælp til:

  • Bilsyn
  • Serviceeftersyn
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Olieskift
  • Aircondition
  • Softwareopdateringer

Og meget mere. Vi gør os altid umage med de biler, vi får ind. Og det gælder selvfølgelig også med din SEAT.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi tilbyder prisgaranti

Får du et tilbud fra det lokale mærkeværksted, matcher vi gerne det tilbud, du har fået. Vi skal blot bruge dokumentation indeholdende tilbuddet inklusiv timepris og en oversigt over de originale reservedelsnumre.

For vi vil gerne garantere, at vores service altid er i top. Du må gerne teste os på den påstand. Det kommer du ikke til at fortryde. Se bare på al den positive omtale vi får på Trustpilot, som bestemt ikke er en selvfølge inden for vores branche.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Skal vi hente din bil for dig?

Det kommer sjældent belejligt, når din bil skal på værksted. Det ved vi godt. Men vi vil aldrig anbefale dig at køre rundt i en bil, der burde komme en tur på værkstedet. Derfor har vi indført hente/bringe-service. Det skulle gerne imødekomme en travl hverdag, hvor et værkstedsbesøg kan virke uoverskueligt eller ubelejligt.

Er det en service, du ønsker, skal du blot fortælle det til os. Så aftaler vi tid og sted for afhentning af din bil. Du kan endda få en lånebil, mens vi arbejder med din SEAT. Når vi er færdige med din bil, leverer vi den til dig igen på det aftalte sted.

Lettere bliver det ikke.

At vælge en SEAT-specialist kan sagtens betale sig

Vi vil gerne sørge for, at det sagtens kan betale sig at vælge et værksted som vores. Derfor ansætter vi videbegærlige mekanikere, som har de bedste forudsætninger for at blive lige så store specialister som mekanikerne i resten af vores specialiserede team. Vi opfordrer altid til efteruddannelse, hvis det giver mening, og derfor er mange af vores mekanikere efteruddannede hos Bosch Danmark.

Bosch er førende underleverandør af reservedele til bilindustrien. Det betyder, at din Seat indeholder en lang række reservedele, der netop kommer fra Bosch. En systemtekniker fra Ketner er bekendt med disse reservedele på et dybtgående fagligt niveau.

Vores fokus på kvalitet er din garanti for et godt resultat.

Lad os få dig og din SEAT hurtigt på landevejene igen

Er den gal med din SEAT, kan det ikke gå for hurtigt med at få ringet til vores værksted. Vi sidder klar til at guide dig, hvis en kontrollampe lyser i dit instrumentbræt. Ønsker du en tid til service eller udskiftning af dæk, finder vi hurtigt en tid til dig. Her arbejder vi nemlig helt uden ventetid.

Hos Ketner samler vi på glade kunder. Og vores kunder er kun glade, hvis vi holder, hvad vi lover. Det gør vi os umage for at gøre. Vi har nemlig den store fornøjelse, at mange af vores kunder anbefaler os andre. Uden jer, ingen os.

Vi ser frem til at høre dig, så vi kan få din SEAT gjort perfekt kørende igen.