Et autoværksted i Aarhus med kærlighed til Kia

Vi forstår, hvis du har en forkærlighed for Kia. Det har vi også hos Ketner. Heldigvis for dig tilbyder vi professionel hjælp, når uheldet en sjælden gang imellem er ude med din Kia. På vores autoværksted i Aarhus har vi et stort team af dygtige mekanikere, der dagligt arbejder på at få danskernes biler på vejene igen.

Ring blot og fortæl os, hvad der er galt med din bil. Så lover vi, at den er i de bedste hænder, mens den bliver fikset her hos os. Ofte kan vi se på din Kia med det samme, og ellers tilbyder vi dig gratis lånebil. Hos Ketner i Aarhus vil vi gerne gøre det nemt for dig, når din Kia skal på værksted.

Det kan vi hjælpe dig og din Kia med hos Ketner i Aarhus

Vi har årelang erfaring med en lang række af ydelser på biler fra Kia, der er eksploderet i popularitet blandt de danske bilejere. Og med god grund. På vores værksted kan du blandt andet få hjælp til:

  • Serviceeftersyn
  • Rude- og dækskift
  • Olieskift
  • Bilsyn
  • Aircondition
  • Varmeanlæg

Og meget, meget mere. Er der en kontrollampe, der lyser i din Kia, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi finder fluks fejlen og udbedrer den.

Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig trygge, når de indleverer deres bil til os. Derfor gør vi os hver dag umage for at levere det bedste resultat. Og det lykkes vi med. Tjek blot vores mange fine anmeldelser fra vores glade kunder på Trustpilot.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Skulle det være en specialist til din Kia i Aarhus samt gratis lånebil til dig?

Når du indleverer din bil hos os, tilbyder vi selvfølgelig at stille en lånebil til rådighed, mens vi reparerer din Kia. Det tager i gennemsnit 2,8 timer for vores dygtige mekanikere at reparere din bil. Det er hurtigt, men de færreste af os kan undvære en bil særlig længe.

Derfor kan du låne en bil hos os. Mens du kører rundt i en af vores lånebiler, ser en Kia-specialist i Aarhus på din bil og får den optimeret på alle de områder, du har bedt om. Mere belejligt bliver det ikke. På vores hjemmeside kan du booke en tid til serviceeftersyn. Indtast dine oplysninger, biltype, nummerplade og antal kilometer, og vælg den tid, der passer dig bedst. Umiddelbart efter får du en bekræftelse på din booking.

Lettere bliver det altså ikke.

Det siger vores kunder om os

Super service. Jeg ringede for at forhøre mig om de kunne have en ide om hvad min bil fejler, da den brummer meget når jeg kører. Vi aftaler jeg kan komme forbi og så kan de køre sammen med mig, for at få en ide. Jeg ankommer til værkstedet og kort efter har de en klar, som kan køre med mig. Vi finder frem til at mine dæk ikke har de rigtige bolte i. Dem skifter de på kort tid - og gratis endda! Søde mennesker, og skøn service 🙂

Placeholder image

Fariha Olawi

Ketner Aarhus kan klart anbefales. Har lige haft min BMW dernede for at få skiftet transfergearkasse, da andenpart havde ødelagt den. Morten og resten af teamet har givet god vejledning - og guidelines til hvordan sådan en sag skal håndteres. Lige fået lavet 4wd udmåling også. Så bilen kører perfekt nu. Super service og hurtig reparation. Priserne er fornuftige. Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af Ketner

Placeholder image

Deniz Ucar

Gearkasse • BMW

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Ketner i Aarhus råder over branchens bedste testudstyr

Hos os får du meget mere end en dygtig mekaniker. Du får også adgang til branchens bedste testudstyr. Det betyder, at du hurtigt får din bil retur. Her hos Ketner i Aarhus er det vigtigt for os, at vores medarbejdere er dygtige. Derfor er flere af vores mekanikere blevet efteruddannede som systemteknikere hos Bosch Danmark. Og det er altså en avanceret uddannelse.

Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og en Kia indeholder en lang række reservedele, der også produceres af Bosch. Derfor mener vi, det er vigtigt, at vores mekanikere er specialister i Bosch. Det giver i hvert fald rigtig god mening i arbejdet med din Kia.

Kontakt Ketner i Aarhus allerede i dag, hvis du har brug for det bedste værksted til din Kia

Er du nysgerrig på vores ydelser, eller ønsker du blot at få en tid med det samme? Uanset hvad sidder vores medarbejdere klar til at tage imod dit opkald. Fortæl os om dine udfordringer med din Kia. Så kan du nyde godt af et solidt og problemfrit samarbejde med en af branchens bedste mekanikere i Aarhus med speciale i Kia.

Vi samler på glade kunder. Og vores kunder er glade, når vi leverer god og professionel service. Glade kunder og god service går derfor hånd i hånd. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse og din bil.