Ketner Aarhus: Anerkendt mekaniker-team med speciale i Skoda

Holder der en Skoda hjemme i din garage, der skal en tur på værksted for at blive klar til at komme på landevejen igen? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Ketner i Aarhus tager vi imod biler af alle mærker. Afleverer du din Skoda hos os, kan du dog med ro i maven vide dig sikker på, at vi kender din bil fra inderst til yderst. Som værksted har vi mange års erfaring med at arbejde med Skoda-biler i alle modeller fra alle årgange, og vi har mekanikere ansat, der har specialiseret sig i netop biler af mærket Skoda.

Har du ikke tid til at vente? Så kontakt os og få en hurtig tid – på vores værksted i Aarhus er der ingen ventetid.

Høst masser af fordele ved at vælge vores værksted til professionel håndtering af din Skoda i Aarhus

  • Få en mekaniker med speciale i Skoda til at se på din bil.
  • Få din Skoda repareret til konkurrencedygtige priser.
  • Aflever din bil med ro i maven og hent den hurtigt igen.
  • Gør brug af vores tilbud om lånebil, hvis du har behov for det.
  • Få de nyeste software-opdateringer, fordi vi er online med fabrikken.
  • Slip for ventetid og få din bil hurtigt på Skoda værksted i Aarhus.

Vores mekanikere knokler dagligt for, at du kan få din bil fikset, så du kan komme ud at køre i den igen. Men de gør også en stor indsats for, at du får en god oplevelse, når du lader os tage hånd om din bil. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt for dig som muligt at have din bil til reparation.

I vores øjne behøver det slet ikke at være så besværligt. Har du brug for en lånebil, så finder vi en løsning på det, og er der problemer i forhold til at få din bil afleveret til reparation, så hjælper vi dig også gerne med det. Hos os får du en god service hele vejen rundt – og så ovenikøbet med prisgaranti.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Din garanti for kvalitet

Når du vælger vores Ketner i Aarhus til at tage sig af din bil, tør vi godt garantere dig, at du ikke bliver skuffet. Med vores store faglige viden og unikke knowhow er det ikke for meget at sige, at teamet på vores værksted kender din Skoda bedre end vores egen baglomme. For det gør vi.

Vi har arbejdet med biler af mærket Skoda gennem mange år, og der er ikke det servicetjek eller den form for reparation, vi ikke har erfaring med at udføre. Når vi udskifter reservedele på din bil, erstatter vi dem med reservedele af den højest mulige kvalitet, hvilket forlænger levetiden på din bil betragteligt. Du beholder naturligvis din fabriksgaranti, når du lader os tage os af den.

Det siger vores kunder om os

Super service. Jeg ringede for at forhøre mig om de kunne have en ide om hvad min bil fejler, da den brummer meget når jeg kører. Vi aftaler jeg kan komme forbi og så kan de køre sammen med mig, for at få en ide. Jeg ankommer til værkstedet og kort efter har de en klar, som kan køre med mig. Vi finder frem til at mine dæk ikke har de rigtige bolte i. Dem skifter de på kort tid - og gratis endda! Søde mennesker, og skøn service 🙂

Placeholder image

Fariha Olawi

Ketner Aarhus kan klart anbefales. Har lige haft min BMW dernede for at få skiftet transfergearkasse, da andenpart havde ødelagt den. Morten og resten af teamet har givet god vejledning - og guidelines til hvordan sådan en sag skal håndteres. Lige fået lavet 4wd udmåling også. Så bilen kører perfekt nu. Super service og hurtig reparation. Priserne er fornuftige. Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af Ketner

Placeholder image

Deniz Ucar

Gearkasse • BMW

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Kontakt din lokale Skoda-specialist i Aarhus og få en tid allerede i dag

Bosch er en af de største leverandører af reservedele til bilfabrikker i hele verden. Og det siger ikke så lidt. Da Bosch helt sikkert også har fremstillet flere reservedele til din Skoda, så har vi ladet flere af vores mekanikere gennemgå en uddannelse hos Bosch Danmark. Med flere systemteknikere på vores værksted kan du altid få din bil testet og opdateret med den nyeste software mv.

Er der en rød advarselslampe, der har skærpet din opmærksomhed? Piber bremserne? Eller skal der skiftes olie på din Skoda? Vi kører med nul ventetid og tager imod din bil med det samme. Ring gerne til os for at bestille en tid eller kør ind omkring vores værksted, hvis du er ude at køre og er i nærheden.

Vores værksted ligger på adressen Jens Juuls Vej 6 i Viby. Vi ser frem til at tale med dig og til at få din bil til at køre som ny igen.