Ketner ‒ når kun det bedste værksted er godt nok til din Mercedes i Aarhus

Er der en rød advarselslampe i din bil, der er begyndt at blinke i instrumentbrættet? Eller er det slet og ret bare blevet tid til at få lavet service på din bil? Det klarer vi for dig.

Hos Ketner er vi specialister i blandt andet tyske biler. Vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du har brug for en mekaniker, der har hænderne godt skruet på, når der skal kigges på din Mercedes i Aarhus.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.

Et værksted i Aarhus, der er særligt dedikeret til at holde dig og din Mercedes godt kørende

Hos Ketner forstår vi godt, hvis du er glad for din bil og måske også en smule øm over den. Af den grund er det ekstra vigtigt, at du finder et lokalt værksted, som du har tiltro til, og hvor du har ro i maven, når du afleverer din Mercedes til service eller reparation. Det bestræber vi os på, at du skal have, når du benytter dig af vores værksted.

Uanset hvad du skal have lavet på din Mercedes, kan du være sikker på, at du og din bil er i trygge hænder på vores værksted i Aarhus. Der er ikke den opgave, der er hverken for stor eller for lille. Vi har altid en ekspert klar til opgaven.

På vores værksted i Aarhus tilbyder vi blandt andet følgende:

  • Gearkasse-værksted
  • Partikelfilter-rens
  • Serviceeftersyn
  • Softwareopdatering

Listen over mulighederne er lang. Det kan for eksempel også være, at du har brug for en ny nøgle? Eller det kan tænkes, du har behov for et skadecenter? Der kan være mange forskellige ting, du har behov for, når du skal være godt og sikkert kørende.

Det er derfor bare med at tage fat i os, når du har brug for en mekaniker. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, for det vigtigste for os er, at du er tilfreds. Det kræver en specialiseret og ajourført knowhow samt anvendelsen af de bedste reservedele til din Mercedes. Og det er lige præcis det, du får her – og så endda til en konkurrencedygtig pris.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få din bil fikset af en mekaniker i Aarhus, der er specialist i Mercedes

Når du får en mekaniker fra vores værksted i Aarhus til at gennemgå din Mercedes, er du garanteret, at det ikke er en helt almindelig mekaniker, der får fingrene i din bil. Vi har flere mekanikere og teknikere fordelt rundt omkring i vores afdelinger, som er specialiseret i at arbejde med lige netop Mercedes. Derudover er mange af vores medarbejdere blevet efteruddannet som systemteknikere ved Bosch Danmark.

Og hvad betyder det så for dig? Det er din garanti for, at din Mercedes er i hænderne på fagfolk, der ved, hvad det handler om. Bosch udvikler mange af de dele, der er i en Mercedes, så vores viden om lige netop din bil er meget stor.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Kontakt en Mercedes-specialist i Aarhus allerede i dag

Har du behov for reparation eller service af din bil? Så er din Mercedes-specialist i Aarhus ikke langt væk. Vi står klar til at tage os af din bil ‒ og så slipper du endda for at vente i evigheder, før du kan få en tid til din bil, når du benytter dig af vores værksted.

Har du brug for hjælp til at få din bil hentet og måske afleveret på din adresse igen bagefter, så klarer vi også det for dig med vores hente-bringe-service. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe direkte til vores afdeling eller booke tid til service af din Mercedes i Aarhus online allerede nu.

Vi glæder os til at holde dig og din Mercedes godt kørende.