Brug Ketner i Aarhus, når du skal bruge et værksted med speciale i Fiat

Vores biler fragter os rundt. Fra syd til nord og fra øst til vest ‒ endda fra morgen til aften er bilen for mange af os vores faste transportmiddel. Men fra tid til anden er det alligevel bilen, der har brug for os. Det kan for eksempel være, når der skal laves service, eller når der er noget, der skal repareres på bilen.

Ved du, hvor du kører din Fiat hen i Aarhus, næste det er nødvendigt med en tur på værksted? Hos Ketner står vi klar til at tage imod dig. Vi er et anerkendt værksted i Aarhus, som har stor erfaring inden for Fiat. Uanset hvad du har brug for at få klaret på din bil, kan du altid være sikker på, at du og din bil kommer i professionelle hænder hos os.

Kompetent værksted i Aarhus med mange fordele for dig og din Fiat

Hos Ketner er vi i alt 80 medarbejdere, og selvom vi er fordelt over flere forskellige værksteder, så har vi det til fælles, at vi elsker mekanik og teknik. Der er ikke et problem, der er hverken for stort eller for småt til os, og vi står derfor klar til at ordne din Fiat på et lokalt værksted i Aarhus, når du har brug for det.

Vi er en samlet løsning, når du har brug for et:

  • Skadecenter
  • Servicecenter
  • Fejldiagnosecenter

Dæk- og rudeskift, softwareopdatering eller nye reservedele ‒ vi kan hjælpe dig med det hele. Det kan også være, du har brug for et olieskift, eller at der er noget fra motoren, der lyder anderledes, når du kører? Vi tager altid gerne et tjek, så du kan føle dig sikker, når du kører rundt i din bil.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Kontakt din Fiat-specialist i Aarhus i dag og få en hurtig tid

Vi synes, det skal være nemt at få bilen på værksted ‒ der er derfor ingen ventetid, når du benytter dig af vores værksted. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, hvor vi kan høre nærmere om, hvad du ønsker at få lavet på din bil.

Vi har ingen ventetid. Hvis vi ikke kan klare reparationen, mens du venter og nyder en kop kaffe, kan vi tilbyde dig gratis lånebil, så du hurtigt kan komme videre.

Book din serviceaftale her. Foretrækker du at ringe til os først? Det er intet problem. Du ringer bare til os – så er vi klar til at komme med den nødvendige vejledning.