Find en Smart-specialist i nærheden af dig

Mange kører efterhånden rundt i en lille, fiks Smart. Det er ikke den, der optager mest plads i overhalingsbanen, og mange bruger den som den ekstra bil. Måske er det den, der skal fragte dig til og fra arbejde hver dag. Så når den går i stykker, eller noget ikke er, som det skal være, skal du finde et godt værksted, der ved, hvordan en Smart skal behandles.

Hos Ketner har vi stor erfaring med at tage os kyndigt af de moderne biler fra Smart. Og vi har ingen ventetid, så kom med din bil, så snart behovet er der.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.

Dine fordele ved at køre ind på vores værksted med din Smart

En ting er, at det naturligvis er en fordel at have en erfaren mekaniker med forstand på Smart til at lave din bil. En anden ting er alle de fordele, du altid også får hos os – det gælder uanset hvilken bil, du kommer med.

Få eksempelvis:

  • Gratis lånebil
  • Hente/bringe-service
  • Ingen ventetid
  • Fabriksgaranti
  • Gratis vejhjælp

Det tager os i gennemsnit 2,8 timer at reparere en bil. Du kan sagtens nyde en kop kaffe i vores kundeventerum, mens du venter. Men du kan også få en lånebil og komme retur til værkstedet, når det passer ind i dit program.

Vi gør alt for, at du ikke mærker noget til, at du mangler din bil, mens vi laver den.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Blinker nye lamper i dit instrumentbræt? Lad en specialist tage sig af det

Måske er det ved at være tid til service på din bil, eller måske lyser en kontrollampe i dit instrumentbræt, som du ikke er vant til, og som du ikke ved, hvad betyder? Har du svært ved selv at afkode ikonet, kan du altid ringe til os. Vi tilbyder gratis hotline. Måske kan vi hjælpe dig med at finde årsagen og forhåbentlig dæmpe din frygt.

Hvis årsagen er en, du ikke selv kan gøre noget ved, skal du endelig komme ind på vores værksted og få en Smart-specialist til at tage sig af din bil med det samme. Så bliver den hurtigt køreklar igen. Husk, at det er os, der ikke har nogen ventetid.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Brug et værksted med ekspertise i Smart – og behold din værdifulde fabriksgaranti

Som et autoværksted med en vision om at være det bedste værksted i branchen til Smart reparerer vil altid din bil i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter – og det kommer selvfølgelig også dig til gode som bilejer.

Vi har specialtestere til Smart og kan dermed hurtigt fejlfinde, når vi har din bil mellem hænderne. Men vi kan også garantere dig, at du får et stempel i din bog, når vi er færdige med din Smart. Et stempel, der fortæller, at din fabriksgaranti er intakt. Vi bruger nemlig reservedele, der matcher dem, din bil er produceret med.

Bosch Danmark har uddannet vores mekanikere

Vores stærke mekanikerstab stræber hver dag efter at være de bedste. Og det er en del af den fagkyndige kultur, der er herskende i hele vores medarbejderstab. Derfor er mange af vores mekanikere efteruddannede hos Bosch Danmark.

Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og derfor indeholder mange biler reservedele fra netop Bosch. Hos os får du således det højeste niveau af ekspertise i håndtering og reparation af moderne biler som netop din Smart.

Kom ind med din Smart: Den er i trygge hænder hos os

Vi sidder klar til at tage imod dit opkald og din bil. Vi er sikkert i gang med at holde hele Danmark godt kørende, når du ringer. Men vi tager os altid tid til at tale med dig.