Autoværksted i Aarhus med speciale i Peugeot

Peugeot har de seneste mange år været blandt de danske bilisters foretrukne bilmærker. Og det med god grund. Men selvom en bil har et kvalitetsstempel, er det desværre ikke ensbetydende med, at den aldrig går i stykker eller trænger til service. Sådan er det nu engang med alle biler, som vi elsker at køre i.

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis din Peugeot trænger til førstehjælp. Hos Ketner i Aarhus er vi specialister i det franske bilmærke, og vores mekanikere arbejder med Peugeot næsten hver dag. Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online.

Ketner Aarhus: Det er os uden ventetid

Er uheldet ude med din bil? Det kommer sjældent belejligt, når din bil ikke vil, som du vil.Vi kører derfor med et princip, der hedder nul ventetid. Giv os enten et kald eller kør ind forbi vores værksted, så sørger vi for, at en erfaren mekaniker tager et kig på din Peugeot så hurtigt som muligt. Selvfølgelig er der enkelte typer af reparationer, der kræver, at vi bestiller særlige dele hjem til din bil. Men hos Ketner bestræber vi os altid på at være de hurtigste og de bedste – og tager reparationen længere tid, får du naturligvis stillet en gratis lånebil til rådighed.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Hvorfor skal du benytte os som værksted til din Peugeot i Aarhus?

En af de store fordele ved at benytte dig af vores team i Aarhus – eller et Ketner-værksted i al almindelighed – er, at vi ved, hvad vi foretager os. Vi har årelang erfaring med Peugeot, hvilket betyder, at vi har set de fleste udfordringer før.

Når du benytter os, bibeholder du også din fabriksgaranti ved fabrikken. Det gør du, fordi vi laver service, der følger producentens forskrifter, og vi er online med fabrikken. fabriksgaranti, når din bil bliver repareret hos Ketner i Aarhus.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vores mekanikere er specialuddannet i Bosch-teknologi

En anden fordel ved at bruge os er, at med en Peugeot-specialist i Aarhus får du en mekaniker, der har taget en efteruddannelse hos Bosch Danmark. En meget avanceret og meget anerkendt uddannelse.

Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og det betyder, at mange bilmærker bruger reservedele fra Bosch. Vores mekanikeres store viden om Bosch betyder, at din bil er i meget kyndige hænder, når du indleverer den til os. Ikke nok med det råder vi også over det bedste testudstyr i branchen.

Ring til vores værksted i Aarhus, når en kontrollampe lyser i din Peugeot

Rasler din bil, eller har den en mislyd, du ikke kan definere? Måske lyser en kontrollampe, du ikke har set før? Uanset problemet kan du ringe til os – vi har ingen ventetid. Her kan du altid tale med en kompetent fagmand, der i samarbejde med dig lægger en plan for din Peugeot.

Vi sidder nemlig altid klar til at vejlede dig, så du kan blive godt kørende igen. Ønsker du at booke et serviceeftersyn til din bil, kan du også gøre det online. Du modtager en bekræftelse, så snart formularen er udfyldt. Vi ser frem til at høre fra dig.