Ketner Aarhus: Når din Renault fortjener en specialist, der ved, hvad det handler om

Din bil skal forkæles og plejes. Den er uundværlig for dig og fortjener den bedste behandling. Derfor skal du bruge Ketner i Aarhus som værksted, næste gang din Renault trænger til at blive fikset.

Hos Ketner i Aarhus er vi et værksted, der laver alt fra services til komplekse reparationer på din Renault. Her er der ingen ventetid, og vi gør hurtigt din bil køreklar igen. Med prisgaranti og den mest professionelle service, du kan forestille dig.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online.

5 gode grunde til at bruge os som værksted til din Renault i Aarhus

Der er mange fordele ved at bruge os, når din Renault trænger til et løft. Her er fem gode grunde til at bruge Ketner:

  • Vi har ingen ventetid
  • Vi er online med fabrikken
  • Vores mekanikere er specialister i Renault
  • Du bevarer fabriksgarantien
  • Vi kan foretage alle former for services og reparationer

Så kontakt os eller kig forbi vores værksted i Aarhus allerede i dag.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Specialiseret team med relevante kompetencer i nye og ældre biler fra Renault

Vi har mekanikere, der har specialiseret sig i Renault for at give din bil den bedste behandling. Det giver os optimale betingelser for at løse opgaven og gøre din bil køreklar igen så hurtigt som muligt. I samspil med vores efteruddannede systemteknikere finder mekanikere fejlen og fikser din Renault

Fast arbejdsprocedure fikser problemet første gang

Vi arbejder altid ud fra den samme proces, når vi skal reparere din Renault.

1. Fejlfinding
2. Diagnose
3. Reparation

Derfor er vi sikre på, at vi finder det reelle problem og får det ordnet hurtigt, så du igen kan få din bil til rådighed.

Det siger vores kunder om os

Super service. Jeg ringede for at forhøre mig om de kunne have en ide om hvad min bil fejler, da den brummer meget når jeg kører. Vi aftaler jeg kan komme forbi og så kan de køre sammen med mig, for at få en ide. Jeg ankommer til værkstedet og kort efter har de en klar, som kan køre med mig. Vi finder frem til at mine dæk ikke har de rigtige bolte i. Dem skifter de på kort tid - og gratis endda! Søde mennesker, og skøn service 🙂

Placeholder image

Fariha Olawi

Ketner Aarhus kan klart anbefales. Har lige haft min BMW dernede for at få skiftet transfergearkasse, da andenpart havde ødelagt den. Morten og resten af teamet har givet god vejledning - og guidelines til hvordan sådan en sag skal håndteres. Lige fået lavet 4wd udmåling også. Så bilen kører perfekt nu. Super service og hurtig reparation. Priserne er fornuftige. Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af Ketner

Placeholder image

Deniz Ucar

Gearkasse • BMW

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Brug Ketner i Aarhus og bevar fabriksgarantien

Vi synes, der er vigtigt, at vi altid gør os umage og stræber efter at blive bedre. Derfor efteruddanner vi os. Gennem Bosch har vi således et stort knowhow og råder over moderne og avanceret testudstyr, og vores mekanikere har efteruddannet sig hos Bosch Danmark. Vi bruger desuden de bedste reservedele fra Bosch – verdens største underleverandør til bilindustrien. Du bevarer naturligvis fabriksgarantien, når du bruger os som værksted, nøjagtig som på de autoriserede værksteder.

Vi løser alle problemer – store som små

Ingen opgave er for stor eller lille til, at den ikke kan løses af os. Vi udfører alt fra servicetjek til dækskift, og vi fortæller dig altid, hvad problemet med din Renault er, så du kender skadens omfang og pris. Her er et udvalg af de services, vi foretager os:

  • Servicetjek
  • Dæk-, rude- og olieskift
  • Software-opdatering
  • Reparation efter fejlmeldinger
  • Skift af partikelfilter

Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din Renault, eller om vi kan være behjælpelig, så kontakt os endelig. Sammen kan vi reparere din bil på den måde, der giver bedst mening for dig og din Renault.

Du kan også få skræddersyet en bilvarmer til din Renault hos os. Vi har elektromekanikere, der er specialister i montering og reparation af bilvarmere fra Eberspächer og Webasto, som vi forhandler.

Sving endelig forbi vores værksted i Aarhus med din Renault

Har du brug for hjælp? Kom forbi vores værksted i Aarhus. Vi giver selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på din reparation og lytter til dig. Du behøver ikke at vide, hvad problemet er eller at være ekspert. Den rolle skal vi nok påtage os, så du trygt kan overlade din bil i vores hænder.

Husk vi ingen ventetid har, så du lynhurtigt får bilen igen. Kontakt os på telefonen, book en tid til reparation eller sving forbi vores værksted, hvis du har brug for hjælp. Så kigger vi på din Renault med det samme.