Kører du Opel i Aarhus? På vores værksted er du i trygge hænder

Kører du rundt i en Opel i Aarhus og omegn til daglig? Så kan vi helt sikkert hurtige blive enige om, at det er en fantastisk bil at køre i. Men når din bil måske hver eneste dag bliver brugt som transportmiddel for dig og familien, er det uundgåeligt, at den fra tid til anden skal forbi et værksted.

Det kan enten være for at få lavet en reparation, eller det kan være for at få lavet et servicetjek. Hvor i Aarhus kører du din Opel hen, når det er blevet tid til at komme på værksted? Hos Ketner står vi klar til at tage os kærligt af din bil, så du inden længe igen kan køre afsted i en bil, der føles som splinterny igen.

Besøg et værksted i Aarhus, hvor kvaliteten er i højsædet

Hos Ketner i Aarhus finder du et team af teknikere og mekanikere med masser af erfaring inden for branchen ‒ og det er noget, der kan mærkes. Der er ikke det, vi ikke kan lave på din bil, og selvom vi klarer det meste inden for kort tid, er det ikke ensbetydende med, at vi går på kompromis med kvaliteten. Tværtimod.

På vores værksted i Aarhus, kan du blandt andet få hjælp til følgende services på din Opel:

  • Rude- og dækskift
  • Hente-bringe-service
  • Pris- og fabriksgaranti
  • Original softwareopdatering

Listen over de ting, du kan få lavet på din Opel hos Ketner i Aarhus, er endnu længere. Du kan derfor trygt tage fat i os, uanset om det handler om serviceeftersyn, eller det er nødvendigt med en reparation af den ene eller den anden slags.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vælg en mekaniker i Aarhus, der er efteruddannet hos Bosch

Når vi siger, at vi har et godt kendskab til Bosch, er der noget om snakken. Vi har mange teknikere, der er blevet efteruddannet som systemteknikere ved Bosch i Danmark. Det betyder, at vi har et meget stort kendskab til lige netop din Opel, når du triller ind på vores værksted i Aarhus.

Derudover har vi adgang til alt knowhow fra Bosch, som er den største underleverandør til bilindustrien i hele verden. Her råder vi over et stort program af kvalitetsreservedele og det allerbedste testudstyr inden for branchen.

Du kan med andre ord være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos os. Det er nemlig langt fra den første gang, at vi står med en Opel mellem hænderne.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Bestil en tid hos din Opel-specialist i Aarhus helt uden ventetid

Foretrækker du at få en tid hos din Opel-specialist i Aarhus allerede i dag? Vi har en klar ide om, hvad du foretrækker ‒ derfor er der ingen ventetid hos os. Du skal bare ringe til os og fortælle, hvad der skal laves på din bil. Så finder vi hurtigt en tid, hvor du kan få din bil på værksted hos os.