Vælg dit foretrukne autoværksted til Toyota i Aarhus

Det kan godt betale sig at lave lidt research, inden du belsutter dig for, hvem der skal reparere din bil. Det kan i hvert fald hjælpe dig til at vælge den rette mekaniker første gang.

Hos Ketner har vi afdelinger i det meste af Jylland, og vores autoværksted i Aarhus er specialister i netop Toyota. Kører du rundt i sådan en, skal du endelig tage et smut forbi Ketner på Jens Juuls Vej 6 i Aarhus. Vores værkfører har altid travlt, men vi har også altid tid til en snak med dig.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online.

Hvorfor vælge Ketner som værksted til Toyota i Aarhus?

Vi gør tingene efter bogen. Det er vores egen faglige sikkerhed, men det er bestemt også din. Vi bruger altid de bedste reservedele, og vi benytter avancerede testere fra Bosch til fejlfinding og til at stille hurtig diagnose.

På vores værksted i Aarhus kan vi blandt andet blandt andet hjælpe dig med følgende ting på din Toyota:

  • At foretage service på din Toyota
  • At udskifte både rude, dæk og olie på din bil
  • At se på klimaanlægget
  • At tilbyde dig gratis lånebil

Og selvfølgelig meget, meget mere.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Pris- og fabriksgaranti til alle vores kunder

Vi elsker at forkæle vores kunder, og derfor tilbyder vi en bred vifte af fordele. Først og fremmest tilbyder vi prisgaranti. Det betyder, at vi matcher det tilbud, du eventuelt har fundet hos andre lokale mærke-autoværksteder i Aarhus. Medbring dokumentation på tilbuddet og den skiltede timepris plus en oversigt over numrene på de reservedele, der skal anvendes. Så matcher vi og reducerer det tilbud med 10 procent.

Derudover garanterer vi dig, at du beholder din fabriksgaranti, når vi er færdige med din bil. Det gør du, fordi vi følger fabrikkens forskrifter, og du får selvfølgelig et stempel i bogen. Vi sikrer, at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

En specialist fikser din bil, mens du er på arbejde

Kom ind på vores værksted med din bil, og en Toyota-specialist i Aarhus vil tage sig af den, mens du har friheden til at foretage dig andre ting. Indlever eksempelvis din bil om morgenen, inden du skal på arbejde, kør fra vores værksted i en lånebil, og kom tilbage efter din Toyota, når du har fri. Lettere bliver det ikke.

Din bil er i de allerbedste hænder på vores værksted. Det er nemlig vigtigt for os, at vores service er mere end professionel hver gang. Vi lever af, at vores kunder er tilfredse, så det bestræber vi os altid på.

Når uheldet er ude med din Toyota, skal du ringe med det samme. Hos os er der ingen ventetid, og vi tilbyder dig endda gratis hotline. Her vejleder og guider vi dig, hvis du har spørgsmål. Kvit og frit.