Vi har værkstedet til din Ford i Aarhus

Er du en af de heldige, der kører rundt i Aarhus og omegn i en Ford? Vi kan helt sikkert hurtigt blive enige om, at en Ford er en dejlig bil at køre i. Men vi kan ikke se os fri fra, at det fra tid til anden alligevel er nødvendigt at få bilen en tur på værksted.

Det kan enten være fordi, det er blevet tid til service, eller der er noget, der skal repareres. Når bilen så skal på værksted, er det vigtigt, det er et sted, hvor mekanikerne har stor erfaring med lige netop din type bil ‒ og at det samtidig er et sted, du føler dig i trygge hænder.

Heldigvis er Ketner i Aarhus lige præcis sådan et værksted. Og ved du, hvad det bedste er? Vi kan også hjælpe dig ‒ uanset, hvad du og din Ford har brug for.

Er du på jagt efter et værksted med speciale i Ford i Aarhus og omegn?

På vores autoværksteder finder du mekanikere, der er eksperter i at reparere og servicere. Uanset hvad problemet med din bil er, skal vi nok foretage en professionel fejlfinding. Det betyder, at vi på ingen tid nok skal finde ud af, hvad problemet er, så det hurtigst muligt kan blive løst ‒ og du kan blive godt kørende igen.

Det kan selvfølgelig være meget forskelligt, hvad der skal laves, når en bil skal på værksted. Heldigvis er der ikke et problem, der er hverken for stort eller for lille, så snart du svinger din Ford ind på vores værksted i Aarhus.

Hos Ketner i Aarhus kan du blandt andet få hjælp til:

  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Fejlfinding
  • Serviceeftersyn

Det kan også være, du har brug for en ny bilnøgle? Eller måske er det nødvendigt at få renset partikelfilteret? Der er ikke det, vi ikke kan lave på din Ford ‒ og vi gør det med den største fornøjelse.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et værksted i Aarhus, der er fyldt med fordele for dig og din Ford

Vi er vilde med at få en bil til at køre som ny igen. Men vi er især vilde med at tilbyde vores kunder en helt masse fordele. Når du benytter dig af kompetencerne på vores værksted i Aarhus, kan du derfor se frem til at få tilbudt en gratis lånebil, hvis du har behov for det, mens din egen er på værksted. Vi tilbyder også fabriks- og prisgaranti, og hvis det er nødvendigt, at vi henter og afleverer din bil i forbindelse med et besøg på vores værksted, så klarer vi også det.

Det skal være nemt for dig at få din bil på værksted hos os. Derfor er vores værksted proppet med kundefordele.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Skal din Ford til service eller reparation? På vores værksted slipper du for unødig ventetid

Vil du gerne undgå ventetid, når du har brug for at få bilen til service eller reparation? Så er vi uden tvivl det helt rigtige værksted for dig. Vi finder hurtigt en tid til dig, så du kan få bilen fikset. Vi ved nemlig godt, at du garanteret har brug for at få din bil køreklar igen hurtigst muligt ‒ hos os skal du derfor ikke vente i evigheder.

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad du ønsker at få lavet på din bil. Du er også mere end velkommen til at ringe til os, så vi på forhånd kan få en nærmere snak om, hvad du skal have lavet på din Ford.