Ketner Aarhus: Dit lokale værksted med omfattende speciale i BMW

Hører du til en af de heldige, der kan sætte dig bag rattet i en BMW, når du skal på farten? Og trænger din BMW til et eftersyn hos mekanikeren?

Hos Ketner i Aarhus har vi gennem mange år specialiseret os i BMW. Det betyder, at vi har en særligt stor viden om biler af det mærke. Afleverer du din BMW på vores værksted, kan du derfor med ro i maven vide dig sikker på, at det er en ekspert, der tager sig af din bil. Vi kender med andre ord din BMW fra inderst til yderst, og vi kan skaffe alle de bedste reservedele, der er udviklet til lige netop din bil.

Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil bestille en tid.

Fordele ved at vælge os som din BMW-specialist i Aarhus

  • Du får tilbudt gratis lånebil.
  • Du kan være sikker på, at der ikke er ventetid.
  • Du kan få repareret din bil til konkurrencedygtige priser.
  • Du afleverer din bil til erfarne og uddannede mekanikere.
  • Du kan få din BMW til en BMW-ekspert.
  • Du kan få din BMW testet og opdateret, da vi er online med fabrikken.

Selvom vi er specialister i BMW, betyder det ikke, at vi ikke også har forstand på biler af andre mærker. Uanset hvilken bil du kører i, er du altid velkommen til at få den efterset og repareret på vores værksted.

Vi har altid et væld af forskellige biler på vores værksted, og vi har et godt, solidt kendskab til biler generelt. Uanset om det så er en BMW, en Skoda eller en Toyota, du kører i.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vælg os, når du vægter god service og kvalitet højt

Hos Ketner i Aarhus har vi altid fokus på at give dig en god oplevelse, når vi får din bil i vores hænder. Har du brug for en lånebil, mens vi reparerer din bil? Eller har du brug for hjælp i forhold til at hente eller bringe din bil? Så finder vi en løsning på det. Det vigtigste for os er, at det kan fungere for dig at få din BMW på værksted i Aarhus.

Vi elsker biler – og vi elsker at optimere biler fra BMW, så du og andre BMW-ejere kan blive bedre kørende. Derfor er det meget naturligt for os at levere en service i særklasse og mekanikerarbejde af høj kvalitet. Hos os får din bil præcis den behandling, der skal til for, at den kommer til at køre som en drøm igen.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Giv os et kald, eller stik hovedet ind forbi vores værksted i Aarhus, når din BMW trænger til en opjustering

Du finder os på Jens Juuls Vej 6 i Viby, og er du ude at køre, må du hellere end gerne køre forbi vores værksted for at få en snak om din bil, og hvad der skal gøres ved den. Du kan også vælge at ringe til os. Så aftaler vi, hvornår vi skal tage et kig på din bil.