Bliv tilknyttet et professionelt værksted i Aarhus med speciale i Volvo

Det er ikke underligt, hvis du ligesom os sværger til Volvo. For Volvo er lig med kvalitet, komfort og køreglæde, og du ønsker selvfølgelig den bedste service, når din bil skal repareres, til syn eller noget helt tredje.

Hos Ketner tilbyder vi dig et værksted i Aarhus med årelang erfaring og kompetente mekanikere, der elsker at påtage sig alle former for udfordringer. Din bil er i mere end trygge hænder, når du indleverer den hos os.

Ring så snart, skaden indtræffer. Så finder vi en tid til dig.
Du kan også booke online.

Derfor skal du vælge Ketner Aarhus til at holde din Volvo godt kørende

Selvom Volvo er lig med kvalitet, skal den stadig have den bedste behandling, når den skal fikses. På vores Volvo-værksted tilbyder vi en lang række ydelser til vores kunder:

  • Dæk- og rudeskift
  • Olieskift
  • Softwareopdatering
  • Serviceeftersyn
  • Det er os uden ventetid

Er den gal med din aircondition, eller fortæller bilens advarselslamper, at der er noget galt? Uanset hvad tager vi gladeligt imod din Volvo og løser problemerne. Vi reparerer din bil efter alle tænkelige forskrifter. Test os på vores service – vi skuffer ikke.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få gratis lånebil, når bilen er på værksted

Er uheldet ude, skal du kontakte os. Vi tilbyder gratis hotline, hvilket betyder, at du helt uforpligtende kan ringe til os og få gode råd og vejledning til din bils skavanker. Vælger du at benytte os som dit autoværksted, får du flere fordele. Det kommer altid ubelejligt, når din bil skal laves. Derfor tilbyder vi gratis lånebil, hvis vi skal bruge lidt længere tid på at reparere din bil.

På den måde mærker du faktisk ikke, at din bil er til reparation.

Det siger vores kunder om os

Super service. Jeg ringede for at forhøre mig om de kunne have en ide om hvad min bil fejler, da den brummer meget når jeg kører. Vi aftaler jeg kan komme forbi og så kan de køre sammen med mig, for at få en ide. Jeg ankommer til værkstedet og kort efter har de en klar, som kan køre med mig. Vi finder frem til at mine dæk ikke har de rigtige bolte i. Dem skifter de på kort tid - og gratis endda! Søde mennesker, og skøn service 🙂

Placeholder image

Fariha Olawi

Ketner Aarhus kan klart anbefales. Har lige haft min BMW dernede for at få skiftet transfergearkasse, da andenpart havde ødelagt den. Morten og resten af teamet har givet god vejledning - og guidelines til hvordan sådan en sag skal håndteres. Lige fået lavet 4wd udmåling også. Så bilen kører perfekt nu. Super service og hurtig reparation. Priserne er fornuftige. Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af Ketner

Placeholder image

Deniz Ucar

Gearkasse • BMW

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Bosch Danmark uddanner de bedste mekanikere

Flere af vores mekanikere hos Ketner Aarhus har taget en svær efteruddannelse for at kunne være de bedste mekanikere på markedet. De har taget uddannelsen som systemteknikere hos Bosch Danmark. Det er fordelagtigt fordi, Bosch er en af de førende leverandører til bilindustrien. Din Volvo består derfor af en stor del reservedele fra Bosch.

Her får du en mekaniker med adgang til al knowhow fra Bosch. Bedre betingelser findes faktisk ikke for din Volvo.

Behold din fabriksgaranti med en Volvo-specialist i Aarhus

Hos Ketner tegner der sig et professionelt mønster. Et mønster, som også afspejles i vores mange glade Volvo-kunder. Vi er stolte af vores håndværk, og vi bestræber os altid på at dygtiggøre os. Det viser sig i vores arbejde med din bil.

Når du indleverer din Volvo hos os, følger vi alle tænkelige regler for reparation. Vi er online med fabrikanten af din bil, og det betyder, at vi både kan tilbyde dig den nyeste softwareopdatering, men det betyder også, at vi reparerer din bil ud fra de forskrifter, der er fremsat af fabrikken. Derved bibeholder du din fabriksgaranti her hos os.

Skal du bruge en mekaniker i Aarhus, der kan give din Volvo den bedst mulige behandling?

Ønsker du at gøre brug af vores autoværksted i Aarhus, når din Volvo trænger til at blive efterset? I så fald skal du bare gribe knoglen og ringe. Her er ingen ventetid. Er du i nærheden af Aarhus, kan du også vælge at køre forbi vores værksted. Vi holder til på Jens Juuls Vej 6, 8260 Viby.

Vi ser frem til at høre fra dig.