Autoværksted i Aarhus med speciale i Hyundai

Det er desværre naivt at tro, at en bil aldrig skal på værksted. Heldigvis er der én ting, du i hvert fald kan gøre for at mindske hyppigheden af værkstedsbesøg: Vælg en god mekaniker.

En god mekaniker på et godt autoværksted sørger for, at din bil altid får en ultimativ behandling, og det kan betyde meget for bilens trivsel i det lange løb. Har du en Hyundai stående hjemme i garagen, gør du klogt i at benytte dig af et værksted i Aarhus med mange års erfaring i bilerne fra Hyundai. Det har vi hos Ketner. Og så har vi mange andre fordele – blandt andet prisgaranti og nul ventetid på gængse mekaniker-services.

Book tid i dag. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Forkæl din Hyundai på et værksted i Aarhus med en lang liste af fordele for dig som bilist

Vi lever af, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, vi udfører. Og vores kunder er kun tilfredse, når vi gør vores arbejde ordentligt. Når du indleverer din Hyundai på vores værksted i Aarhus, får du hjælp fra de bedste mekanikere i branchen, men du får også:

  • Prisgaranti
  • Fabriksgaranti
  • Gratis lånebil

Ring til os, når din bil har akut brug for hjælp. Så sætter vi den i stævne med en Hyundai-specialist med det samme.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Din Hyundai-specialist i Aarhus, der kan hjælpe dig med alt det, du har brug for

Hos Ketner i Aarhus er der ikke den opgave, vi ikke gerne kaster os over. Lyser en kontrollampe i din bil, skal du ringe til os med det samme. Vores testudstyr muliggør nemlig, at vi hurtigt kan stille en præcis fejldiagnose på din bil. Jo hurtigere vi finder fejlen, jo hurtigere kan vi udbedre den – og jo hurtigere kan du komme på farten igen.

Er det ved at være tid til bilsyn, laver vi en grundig gennemgang af din bil. På den måde er vi ofte på forkant med mulige fremtidige problemer med din Hyundai. Vi tilbyder softwareopdatering, serviceeftersyn, rude- og dækskift samt alt andet, der har med din bil at gøre.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få hjælp fra en kompetent mekaniker med relevant knowhow i Bosch-teknologi

Ud over at være yderst kompetente er vores team af mekanikere i Aarhus også efteruddannet hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og derfor består din Hyundai af mange reservedele fra netop Bosch.

Vi mener, at det er vigtigt at have mekanikere med den rette viden, når det kommer til din bil, dens reservedele og dens teknologi. Og det får du med en mekaniker med stort kendskab til Bosch-teknologi.

Din Hyundai er med andre ord i særligt gode mekanikerhænder hos os.

Trænger din Hyundai til den bedste hjælp? Kontakt vores værksted i Aarhus i dag
Uanset om din bil trænger til at få nye dæk, eller om bilens kontrollamper lyser uhæmmet, kommer vi til undsætning. Der er ikke den opgave, der er hverken for lille eller for stor hos Ketner i Aarhus. Vi elsker biler, og vores mange eksperter hjælper hinanden, så din bil kan få den førstehjælp, den har brug for.

Ring til os eller book en tid til service direkte på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig og til igen at få dig godt kørende.