Kører du VW i Aarhus eller omegn?
Så er vi autoværkstedet for dig

Ketner i Aarhus er et værksted, der kan klare både stort og småt. Uanset om det handler om service eller reparation af din VW. Her finder du et team af dygtige medarbejdere, som vil gøre deres ypperste for lige netop din bil.

Vi hjælper hver dag rigtigt mange VW-ejere i Aarhus og omegn. Så hvis du har brug for reparation eller service på din VW, er der ingen tvivl om, at vi er stedet for dig. Hos os får du hurtig fejlfinding og diagnose, da vi er indehavere af branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Vi er desuden online med VW-fabrikken og har dermed altid adgang til de nyeste software-opdateringer til din bil.

Book tid på din VW service med det samme.
Eller ring til os i dag og bliv hurtigt godt kørende igen.

Hvad kan vi hjælpe dig med på vores værksted i Aarhus?

Skal du have bestilt tid til service? Eller er det nødvendigt med et rudeskift eller måske en ny bilnøgle? Det er ikke afgørende for os, om opgaven er stor eller lille. Det vigtigste for os er at levere det allerbedste resultat til dig. Vi tilbyder løsning af mange forskellige opgaver på din VW. Her kan du få hjælp til blandt andet:

  • Dækskift
  • Fejlfinding
  • Reservedele
  • Opdatering af software

Der er ikke det, vi ikke kan hjælpe dig med her hos Ketner i Aarhus. Og når du kører din bil på vores værksted, vil du opleve, at vi kan tilbyde meget andet end kun at gøre din bil køreklar.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

På vores værksted tilbyder vi masser af fordele til dig, der er kunde hos os. Du er nemlig i centrum hos os, og det er vi ikke bange for at lade skinne igennem i alt, hvad vi gør. Vi ved godt, at tryghed er vigtigt ‒ især når det kommer til det køretøj, der skal fragte dig og eventuelt din familie rundt. Det afspejles også i vores kundeventerum, hvor du kan sidde komfortabelt og nyde en kop kaffe, mens vi ser på din bil.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Masser af fordele til dig og din Volkswagen i Aarhus

Vil du gerne have en lånebil, når bilen er på værksted? Kunne du bruge gratis vejhjælp? Eller vil du gerne slippe for selv at skulle aflevere og hente din bil, når du skal have lavet service eller en reparation? Det og meget mere er noget, vi kan hjælpe dig med.

Benytter du dig af vores værksted, er der dog også mange andre fordele. Du kan for eksempel se frem til at få original software-opdatering samt prisgaranti og bevaret fabriksgaranti.

Er det blevet den tid, hvor du skal have lavet service på din VW? Eller har du i stedet en reparation af din bil lige rundt om hjørnet? Så må du ikke tøve med at kontakte os, for vi står klar til at hjælpe dig.