Professionel renovering og reparation af alufælge i Aarhus

Har du været så uheldig, at dine flotte fælge har fået nogle ærgerlige, tydelige ridser eller er blevet slået ud af form ved påkørsel? Bare rolig – hos Ketner i Århus er vi et førende værksted inden for renovering af alle gængse typer af fælge. Derfor er det bestemt ikke sikkert, at du er nødsaget til at skulle investere i nogle helt nye, som i værste fald kan koste dig mange penge.

Vi har mulighed for at give dig en fast pris på den komplette renovering, inden vi overhovedet går i gang. Så kig forbi vores værksted på Jens Juuls Vej 6 i Viby ved Aarhus. Så kigger vi på fælgene sammen. Du kan også benytte dig af muligheden for at sende et billede til os digitalt. Her kan vi også vurdere skadernes omfang og vende tilbage til dig med en pris.

Så kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på renovering af dine originale fælge på vores anerkendte Ketner-værksted i Aarhus.

Se hvordan vi renovere en fælg

Førende inden for reparation af alufælge i Aarhus og omegn

Hos Ketner har vi et helt utal af forskellige specialer, og et af de mest populære er vores fælgrenoveringsservice. Her gør vi nemlig brug af det bedst tilgængelige udstyr i branchen, som kan klare alle typer af skader på fælge, der overhovedet kan blive renoveret. Det kan være en stor hjælp for dig, som har været godt tilfreds med dine nuværende fælge og ønsker at undersøge muligheden for at få dem repareret – en noget billigere investering end at skulle ud og finde et nyt og tilsvarende sæt, hvis det overhovedet er muligt. Vores erfaring med fælg-renovering i Aarhus giver os mulighed for at rette op på mange forskellige skader. Vi kan blandt andet afdreje dine fælge med en enorm nøjagtighed, så de ser spritnye og skinnende ud igen. Vi har også mulighed for at reparere lakskader ved hjælp af professionel sprøjtelakering.

Så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har lyst til at undersøge muligheden for at få sat dine alufælge i tip-top stand igen. Hos Ketner i Aarhus har vi lige det, som opgaven kræver for at kunne lave en værdifuld reparation af dine originale alufælge.