Besøg dit professionelle dækcenter i Kolding

Når det kommer til dine dæk, er det vigtigt at kende til en god og lokal samarbejdspartner i Kolding, som kan give dig den bedste service på dine dæk, det bedste udvalg af dæk i god kvalitet og et professionelt dækskifte med den rette form for måling og afbalancering.

Hos Ketner i Kolding er vi altid klar til at give dig en super service – også når det handler om dine dæk. Derfor håber vi naturligvis, at du vil booke tid til os, når det er ved at være tid til et dækskifte. Vi hjælper dig med både vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk. Desuden er vi også et anerkendt autoværksted med mange specialer, når det kommer til fælge. Det hele er pakket ind i personlighed og god service – noget som er kendetegnende for vores dækservice rundt omkring på alle vores uafhængige værksteder i landet.

Så kom og oplev vores personlige tilgang til at give dig de bedste dæk, når du har brug for det bedste til din bil. Vi finder de kvalitetsdæk, der svarer til dit behov, så du ikke behøver at betale for meget for noget, du ikke har brug for på dit lokale Ketner-værksted i Kolding.

Få nye dæk, der passer til dit behov på vores dækcenter i Kolding

Der er ikke ret meget andet, der gør lige så meget ved din køreglæde som selve kontakten mellem din bil og den vej, du kører på. Derfor er gode dæk enormt vigtige. Og det er vigtigt at få de helt rigtige dæk med den rigtige montering. Det er netop derfor, du skal kontakte os, når du har brug for et dækcenter med den nødvendige ekspertise og erfaring. Vi tager os nemlig af din bil lige med det samme og giver dig de dæk, som passer perfekt – det gælder både til din bil og dit personlige behov. Vi vil altid bestræbe os på at levere den bedste service, når du har brug for et dækskifte i Kolding, som lever op til bilproducentens krav. 

Vi tilbyder sporing og styretøjsudmåling i Kolding

Efter vores mening, er der flere faktorer, som skal spille sammen, for at du får den bedste oplevelse med både bilen og dine nye dæk. Det er vigtigt, at du får kontrolleret dit styretøj regelmæssigt – og det er noget, vi kan hjælpe dig med gennem vores dækservice på dit lokale Ketner-autoværksted i Kolding. Der skal desværre ikke meget til for at rykke din hjulindstilling, og er det først sket, slider det unødigt på dine dæk, giver dårligere vejgreb og ødelægger potentielt dit styretøj. Derfor mener vi også, at det er ting, der skal være i orden ved en almindelig dækservice. 

Vi anbefaler en styretøjsudmåling en gang om året, eller efter eksempelvis en påkørsel af en kantsten, et hul i vejen eller lignende. På vores dækcenter i Kolding har vi markedets mest avancerede udstyr og kan hurtigt foretage en kontroludmåling, der kan vise, om en sporing er påkrævet. Det mener vi er god autoservice. 

Tegn på, at det er ved at være tid til at overveje at få nye dæk på bilen

Nedenunder får du et par gode råd til, hvordan du forholdsvis nemt kan se, om din bil har brug for en styretøjsudmåling:

  • Hvis bilen trækker til en af siderne, når du slipper rattet på en lige vej
  • Hvis dit rat står skævt på en lige vej
  • Hvis du kan se en forskel på dækslitage på henholdsvis inder- og yderside af dækket
  • Hvis du mærker forandringer på bilens retningsstabilitet og selvopretning

Ring til dit lokale værksted i Kolding, hvis du vil have service i bedste kvalitet

Du er meget velkommen til give dit lokale dækcenter i Kolding et kald, hvis du har brug for yderligere råd eller vejledning om sporing og styretøjsudmåling. Vi er altid klar til at hjælpe dig til at blive endnu bedre kørende, og du er velkommen til at kontakte os eller at blive ringet op, hvis du gerne vil have personlig rådgivning om dæk, hjul eller fælge, inden du kører bilen på værksted i Kolding. Vi glæder os til at dig og din bil mere sikker på vejene igen.