Renovering af alufælge i Kolding

Selvom dine fælge har fået mange ridser eller måske er blevet skæve, er det ikke altid nødvendigt at bruge mange penge på at få dem skiftet ud. Hos Ketner får du en professionel renovering af alufælge på vores værksted i Kolding. Her bliver du mødt af et hold af specialister, der har mange års erfaring med fælgrenovering. 

Vi har branchens mest avancerede og bedste udstyr, og vi kan derfor rette op på selv store skader. Vores fælgrenovering i Kolding er en hurtig og økonomisk måde, du kan få flotte fælge igen. Vi kan både reparere, oprette og afdreje fælge meget nøjagtigt, så du vil altid køre herfra med skinnende og fine fælge. 

Som mekanikere med mange års erfaring i branchen, ved vi hvor vigtige flotte fælge er for en bils udtryk. Det kan derfor være super ærgerligt at køre rundt med skader, ridser eller andet. Heldigvis kan du hurtigt få dem repareret eller renoveret hos os. Vi arbejder nemlig med et princip, der hedder ingen ventetid, så indleverer du dine fælge til os, skal vi nok sørge for, at de kommer hurtigt tilbage til dig. Du kan også altid regne med, at vi foretager en reparation af alufælge på vores eget Ketner-værksted i Kolding – de er derfor altid i gode hænder hos os.

Se hvordan vi renovere en fælg

Kør herfra med flotte og skinnende fælge

Hos Ketner i Kolding tilbyder vi dig langt mere end blot en reparation af skaderne på dine fælge. Besøger du os på vores værksted på Ole Rømersvej 2, kan du også tilkøbe maling og reparation af lakskader, så fælgene bliver helt som nye igen. En fælg-renovering kan blandt andet involvere:

  • Polering og reparation af mindre skader 
  • Sprøjtelakering 
  • Opretning af skæve fælge 
  • Afdrejning af overflade 

Oplever du derfor det mindste med dine fælge, står vores specialister altid klar til at løse problemet for dig. Du er altid velkommen til at køre forbi vores værksted, så tager vi et kig på det med det samme, og ser hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag og bestil tid til reparation af alufælge hos os i Kolding

Kører du rundt med ridser på fælgene? Skynd dig og tag kontakt til os, så er du hurtigt tilbage på vejene med skinnende fælge, der med garanti øger din køreglæde. Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål, så hvad enten du ønsker at bestille en tid eller høre mere om vores fælg-renovering på værkstedet i Kolding, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kolding.