Dieselværksted med landets højeste niveau af ekspertise

Ketner er Danmarks førende dieselværksted med et væld af specialiserede kompetencer inden for dieselområdet. Det ville være forkert at sige andet, for faktisk var vi nogle af de allerførste til at reparere eksempelvis pumper og dyser. Det har været medvirkende til, at vi den dag i dag er den største udbyder inden for reparation af brændstofpumper og dyser til diesel i Danmark.

Vi har gennem vores lange historie som dieselspecialist opbygget vores gode og velkendte renomme, og vi sætter stadig en særlig ære i at være på forkant med udviklingen inden for diesel. Derfor har vi altid den seneste teknologi til rådighed på alle vores værksteder, samtidig med at vores teknikere løbende efteruddannes inden for området, der stadigvæk udvikler sig i nye retninger, som også kommer dig til gode som bilist.

Kontakt os, hvis du har behov for at få løst nogle opgaver, som har noget med diesel at gøre. Her er vi dem, der har den største ekspertise i hele landet og sørger for at hjælpe dig godt på vej hurtigt og yderst professionelt.

Autoriseret dieselservicecenter i topklasse

  • Professionel service på et anerkendt dieselværksted
  • Nyeste testudstyr til pumper og dyser
  • Reparation af alle former for pumper og dyser
  • GRATIS diesel hotline

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vores dieselværksted tager sig af alle dine diesel-relaterede problemer

Synes du ikke, at din dieselbil går langt nok på literen længere? Hakker den under kørsel eller noget helt andet? Så ring eller send os en e-mail for gratis råd og vejledning – så enkelt kan det gøres. Af de mærker vi har størst erfaring med kan blandt andet nævnes Delphi (Lucas Cav), Bosch, Denso, Stanadyne, Woodward (Lucas Bryce), VDO (Siemens) og Yanmar. Derudover er vi importør af dieseludstyr fra en række førende producenter som ASNU, Bosch, Carbon Zapp, Delphi, Stanadyne (for både Danmark og Norge), VDO (Siemens) m.fl.

Vores dieselværksted byder på ekspertise og knowhow i absolut særklasse.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Professionel reparation af alle mærker inden for diesel

Den danske vognpark er gennem de seneste år vokset kraftigt på dieselsiden. Det betyder også, at teknologien inden for diesel i stigende grad bliver mere og mere avanceret og kompleks. Her hos Ketner er vi landets absolut største dieselcenter, og vores team på dieselværkstedet er derfor et team bestående af yderst kompetente og veluddannede medarbejdere. Vi sætter en stor ære i hele tiden at være på forkant med den nyeste viden inden for moderne dieselteknologi og er desuden optimalt forberedt med professionelt og avanceret udstyr til alle former for diagnose, fejlfinding og reparation af alle typer dyser, pumper og dieselsystemer.

Vi kan reparere og renovere langt de fleste dieselkomponenter såsom dyser og pumper, hvilket i langt de fleste tilfælde giver dig en økonomisk gevinst på den samlede reparationspris. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du har spørgsmål angående din dieselbil.