Køb en bilvarmer hos Ketner og vågn op til en bedre bil

Hvis du er bilejer, kender du sikkert til oplevelsen af at stå om morgenen og skrabe sne og is af ruden om vinteren. Det kan du blive helt fri for med en effektiv bilvarmer fra Ketner. Når vi har installeret en bilvarmer i din bil, kan du slappe af og glæde dig over at kunne sove lidt længere, inden du sætter dig ud i en varm og køreklar bil.

Vi har flere forskellige muligheder at vælge imellem, så du får lige nøjagtig det niveau af moderne kørekomfort, du ønsker dig – og ikke mindst når du ønsker dig det. Vi har blandt andet bilvarmere, der styres af en app på din smartphone eller tablet, elektriske bilvarmere med indbygget timer eller fjernbetjening. Her får du lige præcis den bilvarmer, som løser nogle af de mest genkendelige daglige udfordringer ved det danske vintervejr.

Hos Ketner er vi autoriseret forhandler af bilvarmere i høj kvalitet fra Webasto, Eberspächer og Defa, og vi sørger naturligvis også for at montere dit nye udstyr for dig uden ventetid på et af vores værksteder.

Grib fat i os, hvis du gerne vil have mere information om priser på en bestemt bilvarmer, muligheder eller andet. Vi glæder os til at høre fra dig og at give dig en klart bedre oplevelse af at være bilejer.

Du får flere fordele ved at vælge en bilvarmer fra Ketner

Selvom det at sætte sig ind i en dejligt varm bil på en kold vintermorgen står højt på ønskelisten hos mange bilejere, er der faktisk flere goder ved at vælge at få installeret en elektrisk bilvarmer på et af vores værksteder. Det er klart, at det at sætte sig ud i en forvarmet bil i stedet for en, der er gennemfrosset, giver en anderledes positiv begyndelse på dagen. Ikke nok med, at du slipper for at stå og skrabe is og sne af ruder og spejle – du kan naturligvis også nyde godt af, at du har fuldt udsyn fra dine dugfri ruder, så snart du sætter dig ind og drejer nøglen om i din bil. Det vil med stor sikkerhed gøre dig til en meget mere afslappet og sikker bilist i den kolde og eventuelt mørke vintertrafik.

Udover de fordele, som en bilvarmer har for dit personlige velbefindende, er der også andre mere tekniske fordele. For en forvarmet bil kører naturligvis noget bedre end en bil, der koldstartes efter at have stået i aggressiv kulde i flere timer hen over natten. Det resulterer i et markant bedre brændstofforbrug og mindre slitage på din bils motor. Det er heller ikke ideelt for dig at løbe en 100 m-sprint, lige så snart du står ud ad sengen – og det samme gør sig gældende for din bil. For om vinteren har en kold bil en kold motor. Og en kold motor har kold olie. Kold olie er tykkere og betydeligt dårligere til at smøre din motor, end når den er opvarmet. Det er ikke ideelt. Derfor er din motor markant bedre kørende, når du har mulighed for at forvarme den ved hjælp af en bilvarmer.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Vælg en montering af bilvarmer fra Ketner og glæd dig til:

Maksimal komfort og glæde af din bil
Sæt dig ind i en varm kabine hver morgen, uden at du først skal stå og skrabe dine ruder og sidespejle i det kolde vinterhalvår. Det hele kan ordnes ved hjælp af forskellige smarte løsninger, der passer til dig.

Forbedret sikkerhed for dig og dine medtrafikanter
Med en elektrisk bilvarmer installeret sørger du for at prioritere din vigtige sikkerhed som bilist om vinteren. Hermed dugger din ruder ikke, og du kan koncentrere dig 100 % om trafikken.

Mere køreglæde, mindre forurening
En opvarmet motor udleder en mindre mængde skadelige gasarter og giver dig en forbedret brændstoføkonomi i løbet af det første stykke tid, når du starter din bil i kolde temperaturer.

Ring til os og hør mere om priser og montering af bilvarmere m.m.

Und dig selv den luksus at ringe til os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig med hensyn til at installere en bilvarmer i netop din bil. Her kan du få oplyst priser på de forskellige modeller og glæde dig til at spare rigtigt lang tid på belastende og trivielle opgaver om morgenen.

Vi glæder os til at gøre dit liv lidt bedre.