Rensning af partikelfilter i Aalborg

Bor du i Aalborg eller omegn og har brug for at få foretaget en rensning af dit partikelfilter? Her kan vi hjælpe dig med en af landets absolut bedste services, som hjælper dig med at slippe for den ærgerlige udgift, det er at skulle skifte sit partikelfilter. Det gælder uanset, hvilket køretøj, du er kørende i. Vi renser alle typer partikelfiltre, så du kan blive godt kørende igen – ofte allerede samme dag, som du kommer til vores værksted i Aalborg.

Du er naturligvis velkommen til at ringe til os først. For prisen på vores partikelfilter-rens i Aalborg afhænger lidt af, hvilken model din bil, varevogn eller lastbil er. Dog vil det altid være meget fordelagtigt for dig, hvis man sammenligner med, hvad det koster at skulle skifte hele sit partikelfilter ud. Derudover bevarer du det originale filter.

Derfor håber vi naturligvis, at du vil ringe til os, hvis du bor i Aalborg-området og har nogen form for mistanke om, at dit partikelfilter trænger til en rens, eller hvis advarselslampen direkte fortæller dig det. Det kan højst sandsynlig vise sig at være en rigtigt god ide i det lange løb.

Hør om partikelfilter-rens

Derfor bør du overveje at få en Ketner partikelfilter-rens i Aalborg

Der kan være mange forskellige årsager til, at din vogns partikelfilter har brug for at blive renset. Det kan være en defekt i motoren, der forårsager, at dit filter ikke renser sig selv tilstrækkeligt, og derfra går det som regel kun én vej. Det kan også være, at du har kørt så mange kilometer, at filteret er fyldt godt op.

Men på vores værksted i Aalborg har vi – ligesom på vores øvrige værksteder og hos vores samarbejdspartnere – mulighed for at teste dit filter, inden vi renser det. Og slutteligt tester vi også filteret igen, når vi har renset det. Det gør vi for at sikre os, at vi har givet dig den service, som vi er anerkendt for i hele landet. På vores hovedafdeling på Hjulmagervej i Aalborg kan du nyde godt af vores speciale og 15 års erfaring inden for den moderne partikelfilter-rens, der omfatter hele processen fra afmontering til montering. Derfor kan du roligt lade os tage opgaven med at få dit køretøj og dit partikelfilter så godt som nyt igen.

Ring eller skriv til os for at høre mere om muligheder og priser. Vi glæder os til at give dig landets bedste partikelfilter-rens på vores autoværksted i Aalborg.

Lokation og åbningstider

Ketner Aalborg

Hjulmagervej 36 – 38,
9000 Aalborg

+45 98 12 09 11
aalborg@ketner.dk

Åbningstider:
Mandag 7.30 – 16.30
Tirsdag 7.30 – 16.30
Onsdag 7.30 – 16.30
Torsdag 7.30 – 16.30
Fredag 7.30 – 15.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.