Partikelfilter-rens til Mercedes

Et overbelastet partikelfilter kan give dig mange problemer og ende med at koste dig dyrt, hvis du ikke får det renset. Et partikelfilter har til opgave at filtrere sundhedsfarlige partikler ud af udstødningssystemet. Derudover udbrænder partikelfilteret soden, der er fanget i filteret ved en regenerering. Dette er designet til automatisk at ske, når bilen kører lange afstande ved motorvejshastigheder.

Der er dog mange, der til hverdag kun kører relativt korte ture i sin bil til supermarkedet eller andet. Og derfor sker denne regenerering ikke, hvilket kan forårsage at filteret blokeres. Derfor er en partikelfilter-rens til Mercedes nødvendig.

Hør om partikelfilter-rens

Det er yderst fordelagtigt med en rens af partikelfilter på din Mercedes

Hvis partikelfilteret er tilstoppet, kan det dog hurtigt blive meget dyrt, hvis du ønsker helt at udskifte det. Det kan koste dig op til 20.000 kroner, hvorimod en rensning af partikelfilter til Mercedes er en ekstremt omkostningseffektivt alternativ. Hos Ketner har vi specialiseret os i partikelfilter-rens til Mercedes, og vi foretager altid rensningen samme dag, som du afleverer din bil.

Vores mekanikere er naturligvis behjælpelig med af- og påmontering af filteret og du har altid mulighed for at få en lånebil, hvis det er nødvendigt for dig. Den nøjagtige pris for rensningen afhænger dog af, hvilken Mercedes-model du har.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Vi er specialister i partikelfilter-rens til Mercedes

Afleverer du din bil til en rensning af partikelfilter til Mercedes hos et af vores autoværksteder, vil vores mekanikere altid både fejlfinde og diagnosticere. På den måde er vi sikre på, at problemet ikke opstår kort tid efter igen. Gennem vores årelange erfaring med partikelfilter-rens til Mercedes har vi sat os godt ind i teknologien nødvendig for en effektiv rensning. Når vi har afmonteret filteret, undersøger vi altid filterets kerne med kamera og trykprøver derefter partikelfilteret, hvorefter renseprocessen foregår.

Vi tilbyder partikelfilter-rens i hele landet, og der er derfor altid et autoværksted inden for din rækkevidde, så du hurtigt kan få foretaget en rensning af partikelfilter til Mercedes. Find dit nærmeste autoværksted og book tid allerede i dag.