Har du brug for en rensning af partikelfilter i Kalundborg?

Vi ved, hvor vigtigt det er at have let adgang til de vigtigste services, når det gælder din bil. Derfor har vi slået os sammen med en række samarbejdspartnere over hele Danmark om at tilbyde vores anerkendte partikelfilterrens – og det gælder også, når du har brug for partikelfilterrens i Kalundborg.

Her kan du besøge Flint Auto & Elektro på Asnæsvej 1 i Kalundborg, når den orange DPF-lampe begynder at lyse i instrumentbrættet og indikerer, at det er tid til at få gjort noget ved partikelfilteret.

Hør om partikelfilter-rens

Lokation og åbningstider

Flint Auto & Elektro

Asnæsvej 1
4400 Kalundborg

+45 59 29 31 25
info@flintauto.dk

Åbningstider:
Mandag 7.30 – 16.00
Tirsdag 7.30 – 16.00
Onsdag 7.30 – 16.00
Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 15.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Godt for miljøet og godt for din bil

Når du sørger for at holde partikelfilteret så rent som muligt, passer du godt på din bil og miljøet. Partikelfilterets opgave er at filtrere så mange af de små, miljøskadelige partikler fra, der findes i din bils udstødningsgas. Det reducerer bilens kulstofemissioner, men processen kræver, at partikelfilteret er rent og ikke sodet til. Når du får foretaget en rensning på de nødvendige tidspunkter, undgår du også at skulle udskifte partikelfilteret. Endnu en fordel er også, at du kan beholde originalfilteret i din bil så længe som muligt.

 

Partikelfilterrens i Kalundborg med branchens bedste udstyr

Når du booker en tid til rensning af partikelfilter hos Ketner eller en af vores samarbejdspartnere, kan du være sikker på at få den højeste kvalitet og grundighed hver gang. Udstyret er altid det nyeste og mest avancerede, og det betjenes kun af dygtige og uddannede mekanikere. Det første, der sker, er, at filteret afmonteres. Herefter tjekkes det med et kamera, inden det monteres i rensemaskinen. En trykprøvning viser, hvor tilstoppet filteret er, da det har indflydelse på selve rensningen. Efter rensning trykprøves filteret igen, og til slut skal der måske en tester på for at resette den orange advarselslampe i bilen.

Kontakt vores samarbejdspartner, hvis du har brug for en rensning af partikelfilter i Kalundborg. Du vil få en tid så hurtigt som muligt, og inden længe er din bil godt kørende igen.