Rensning af partikelfilter i Næstved – lokalt og professionelt

Når den orange DPF-lampe lyser i instrumentbrættet, bør du søge hjælp hos et autoværksted. Lampen indikerer, at dit partikelfilter trænger til en rensning – og det kan vise sig at være en rigtigt god investering for dig at holde dit partikelfilter rent.

Kører du rundt for længe med et tilstoppet filter, kan det på længere sigt give endnu større problemer, fx med motoren. En rensning af partikelfileteret har også den fordel, at du kan beholde bilens originale filter så længe som muligt.

Vi ved, at det er vigtigt, at vores ydelser er lette at komme til – og derfor har vi samarbejde med Gelsted Bilservice på Industrivej 2 i Herlufmagle. Det er kun en ganske kort køretur væk, hvis du leder efter partikelfilterrens i Næstved.

Hør om partikelfilter-rens

Lokation og åbningstider

Gelsted Bilservice

Industrivej 2,
4160 Herlufmagle

+45 55 50 13 53
salg@gelsted-bilservice.dk

Åbningstider:
Mandag 6.00 – 18.00
Tirsdag 6.00 – 18.00
Onsdag 6.00 – 18.00
Torsdag 6.00 – 18.00
Fredag 6.00 – 17.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Fordelene ved Ketners partikelfilterrens

Egentlig er dit partikelfilter designet til at regenerere sig selv. Regenereringen sker dog kun ved høje hastigheder, der opretholdes i længere tid ad gangen. Det kan fx være på motorvej. Kører du primært kortere ture i byen, kan regenereringen ikke nå at finde sted, og så kan du få brug for en partikelfilterrens.

Derudover er der miljøhensynet at tage højde for – partikelfilteret er den del af din bil, som sørger for at opfange og reducere de bittesmå partikler i bilens udstødningsgas og dermed mindske miljøskadelige kulstofemissioner. Det kan partikelfilteret kun gøre, hvis det ikke er sodet til. Endnu en fordel er, at du ved at vedligeholde dit partikelfilter kan beholde det originale filter i bilen i endnu længere tid.

 

Det nyeste og mest avancerede udstyr til partikelfilterrens i Næstved

Når du bestiller en rensning af dit partikelfilter hos os eller en af vores samarbejdspartnere, kan du være sikker på, at vi kun bruger det bedste udstyr, og at det betjenes af kompetent og uddannet personale. En partikelfilterrens begynder altid med en inspektion af filteret samt en trykprøvning for at undersøge, hvor tilstoppet filteret er. Herefter følger selve rensningen og til sidst endnu en trykprøvning som kontrol. Hele processen tager ikke lang tid, og det betyder, at du og din bil snart er godt kørende igen.

Kontakt vores samarbejdspartner i dag, hvis du har brug for en rensning af partikelfilter nær Næstved.