Partikelfilter-rens til Nissan

Siden september 2018 er alle nyproducerede biler forsynet med et partikelfilter. Tidligere gjaldt lovkravet, der sigter mod at reducere forureningen fra biler, kun dieselbiler. I dag er det potentielt alle ejere af en benzin- eller dieselbil, der kan få brug for en rensning af partikelfilteret.

Hos Ketner er vi specialiseret i rensning af partikelfilter til Nissan, og med vores ekspertise og mange års erfaring på området kan du trygt overlade din Nissan til os. Vi renser partikelfilteret samme dag, som vi modtager det, så du snart er godt kørende igen. Du kan indlevere det afmonterede filter til os, eller du kan aflevere bilen og lade os stå for afmontering og eftermontering af filteret.

Hør om partikelfilter-rens

Om din Nissans partikelfilter

En regenerering af partikelfilteret i din Nissan er egentlig designet til at ske helt automatisk. Den finder sted under kørslen ved hjælp af varmen fra udstødningen og kræver, at du kører ved høj hastighed i en vedvarende periode, for eksempel 30 til 45 minutter på en motorvej. For mange af os sker det ikke hver dag, at bilen kommer op på den slags hastigheder i længere tid – måske bruges bilen primært til kortere ture til supermarkedet, til skolen eller til og fra arbejde.

Derfor sker regenereringen af partikelfilteret i din Nissan ikke, og her kan det være nødvendigt med en partikelfilter-rens hos et autoværksted. Et tilstoppet partikelfilter kan nemlig give anledning til en række andre problemer med bilen – og på længere sigt kan det endda blive nødvendigt at udskifte filteret. Sørger du for at få filteret renset, sparer du den store udgift til et nyt filter, og du kan beholde det originale filter i bilen så længe som muligt.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Bestil tid til rensning af partikelfilter til Nissan

Er den orange DPF-lampe begyndt at lyse i instrumentpanelet, er det tid til at bestille en tid hos dit lokale autoværksted. For at finde Ketner-værkstedet nærmest dig kan du se oversigten her på vores side.

Ring til os eller send os en mail, så vil vi finde tid til din bil så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at tage imod dig hos dit lokale autoværksted.