Effektiv partikelfilterrens i Hillerød

Partikelfilteret er den del af din bil, der renser udstødningsgassen og filtrerer så mange skadelige partikler som muligt fra. Filteret er designet til at rense sig selv, men du vil alligevel opleve, at det indimellem er nødvendigt med en partikelfilterrens.

Det skyldes, at den automatiske regenerering af filteret sker, når bilen kører med forholdsvist høj hastighed i længere tid ad gangen. Kører din bil primært kortere ture til arbejde eller supermarkedet, kan regenereringen ikke finde sted – og så får partikelfilteret brug for en hjælpende hånd i form af en rensning.

Bestil partikelfilterrens hos Larsen Biler ApS på Falkevej 6 i Hillerød, så er du godt kørende igen.

Hør om partikelfilter-rens

Lokation og åbningstider

Larsen Biler ApS

Falkevej 6,
3400 Hillerød

+45 48 26 03 60
larsenbiler@live.dk

Åbningstider:
Mandag 7.30 – 15.30
Tirsdag 7.30 – 15.30
Onsdag 7.30 – 15.30
Torsdag 7.30 – 15.30
Fredag 7.30 – 15.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Hold øje med din bils signaler

Når det er tid til at besøge et autoværksted og få foretaget en partikelfilterrens, vil en orange advarselslampe i instrumentbrættet fortælle dig det. Sørger du for at holde dit partikelfilter rent, kan du spare den store udgift, det kan udgøre at få udskiftet filteret med et nyt. Derudover beholder du originalfilteret så længe som muligt, hvis du sørger for at få filteret renset, når det er påkrævet.

Har du brug for en partikelfilterrens i Hillerød, skal du ikke tøve med at kontakte vores lokale samarbejdspartner. For at kunne tilbyde dig den bedste rensning af partikelfilter, uanset hvor du befinder dig i Danmark, har vi slået os sammen med en række lokale autoværksteder, heriblandt Larsen Biler på Falkevej 6 i Hillerød. Her kan du være sikker på at få en partikelfilterrens i samme høje kvalitet, som du kender fra vores egne værksteder.

Det bedste udstyr til rensning af partikelfilter i Hillerød

Hos Ketner og vores samarbejdspartnere er vi kendt for at have det bedste og mest avancerede udstyr til både fejlfinding, diagnose og selve rensningen af partikelfilteret. Når partikelfilteret skal renses, er det første skridt altid at diagnosticere problemet for at kunne give den korrekte behandling. Når selve rensningen, afsluttes der med en trykprøvning for sikre, at alt igen er fuldstændig, som det skal være. Herefter er du hurtigt tilbage på vejene igen.

Bestil tid til en partikelfilterrens i Hillerød allerede i dag og pas godt på din bil.