Få en effektiv rensning af dit partikelfilter hos Ketner Holstebro

Hos Ketner i Holstebro er vi specialister i rensning af partikelfilter. Ved at rense dit køretøjs partikelfilter med vores specielle renseteknik undgår du at skulle betale for den noget dyrere udskiftning, hvis filteret er ved at være stoppet godt til. Processen er hurtig, effektiv og skånsom – og efterlader dit filter så godt som nyt igen, klar til mange tusind kilometer på vejene.

Faktisk er dit partikelfilter designet til at rense sig selv. Det kræver dog, at man af og til kører sig lidt længere ture. De små korte ture eller en lille defekt kan derfor få dit filter til at sode til. Og at få nyt dieselpartikelfilter er en temmelig bekostelig affære hos hvilken som helst mekaniker.

Så med vores Ketner Partikelfilter-rens i Holstebro er der potentielt mange penge at spare. Så tag endelig fat i os på værkstedet i dag, så du kan blive køreklar igen i en fart.

Hør om partikelfilter-rens

Bliv meget bedre kørende med en partikelfilterrens hos Ketner Holstebro

Når vi får din bil og dit partikelfilter ind til en rensning på vores autoværksted i Holstebro, sørger vi først for at teste det, inden vi går i gang med en rensning. Her kan vi sikre os, at du får mest ud af vores service – og det giver os også relevant viden om, hvor meget vi har øget effekten af dit partikelfilter, når vi tester det igen efter rensningen. Når du bruger Ketner Holstebro, sikrer du dig, at du får den service, som vi er anerkendt for i hele landet. En omkostningseffektiv partikelfilterrens, der skaber køreglæde og værdi.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din bil med vores moderne renseservice, skal du kontakte vores specialister på området i Holstebro. De vil kunne svare på alle de spørgsmål, du end måtte have om processen – og de kan naturligvis også være behjælpelig med at give dig en specifik pris og booke en tid til at få din bil bedre kørende så hurtigt som muligt. Vi lover, at det er noget, der betaler sig rigeligt for både dig og din bil i det lange løb.

Lokation og åbningstider

Ketner Holstebro

Herningvej 39,
7500 Holstebro

+45 70 80 73 51
holstebro@ketner.dk

Åbningstider:
Mandag 7.30 – 16.00
Tirsdag 7.30 – 16.00
Onsdag 7.30 – 16.00
Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.