Partikelfilter-rens til Nissan

Siden september 2018 er alle nyproducerede biler forsynet med et partikelfilter. Tidligere gjaldt lovkravet, der sigter mod at reducere forureningen fra biler, kun dieselbiler. I dag er det potentielt alle ejere af en benzin- eller dieselbil, der kan få brug for en rensning af partikelfilteret.

Hos Ketner er vi specialiseret i rensning af partikelfilter til Nissan, og med vores ekspertise og mange års erfaring på området kan du trygt overlade din Nissan til os. Vi renser partikelfilteret samme dag, som vi modtager det, så du snart er godt kørende igen. Du kan indlevere det afmonterede filter til os, eller du kan aflevere bilen og lade os stå for afmontering og eftermontering af filteret.

Hør om partikelfilter-rens

Om din Nissans partikelfilter

En regenerering af partikelfilteret i din Nissan er egentlig designet til at ske helt automatisk. Den finder sted under kørslen ved hjælp af varmen fra udstødningen og kræver, at du kører ved høj hastighed i en vedvarende periode, for eksempel 30 til 45 minutter på en motorvej. For mange af os sker det ikke hver dag, at bilen kommer op på den slags hastigheder i længere tid – måske bruges bilen primært til kortere ture til supermarkedet, til skolen eller til og fra arbejde.

Derfor sker regenereringen af partikelfilteret i din Nissan ikke, og her kan det være nødvendigt med en partikelfilter-rens hos et autoværksted. Et tilstoppet partikelfilter kan nemlig give anledning til en række andre problemer med bilen – og på længere sigt kan det endda blive nødvendigt at udskifte filteret. Sørger du for at få filteret renset, sparer du den store udgift til et nyt filter, og du kan beholde det originale filter i bilen så længe som muligt.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Bestil tid til rensning af partikelfilter til Nissan

Er den orange DPF-lampe begyndt at lyse i instrumentpanelet, er det tid til at bestille en tid hos dit lokale autoværksted. For at finde Ketner-værkstedet nærmest dig kan du se oversigten her på vores side.

Ring til os eller send os en mail, så vil vi finde tid til din bil så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at tage imod dig hos dit lokale autoværksted.