Partikelfilter-rens til Mercedes

Et overbelastet partikelfilter kan give dig mange problemer og ende med at koste dig dyrt, hvis du ikke får det renset. Et partikelfilter har til opgave at filtrere sundhedsfarlige partikler ud af udstødningssystemet. Derudover udbrænder partikelfilteret soden, der er fanget i filteret ved en regenerering. Dette er designet til automatisk at ske, når bilen kører lange afstande ved motorvejshastigheder.

Der er dog mange, der til hverdag kun kører relativt korte ture i sin bil til supermarkedet eller andet. Og derfor sker denne regenerering ikke, hvilket kan forårsage at filteret blokeres. Derfor er en partikelfilter-rens til Mercedes nødvendig.

Hør om partikelfilter-rens

Det er yderst fordelagtigt med en rens af partikelfilter på din Mercedes

Hvis partikelfilteret er tilstoppet, kan det dog hurtigt blive meget dyrt, hvis du ønsker helt at udskifte det. Det kan koste dig op til 20.000 kroner, hvorimod en rensning af partikelfilter til Mercedes er en ekstremt omkostningseffektivt alternativ. Hos Ketner har vi specialiseret os i partikelfilter-rens til Mercedes, og vi foretager altid rensningen samme dag, som du afleverer din bil.

Vores mekanikere er naturligvis behjælpelig med af- og påmontering af filteret og du har altid mulighed for at få en lånebil, hvis det er nødvendigt for dig. Den nøjagtige pris for rensningen afhænger dog af, hvilken Mercedes-model du har.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi er specialister i partikelfilter-rens til Mercedes

Afleverer du din bil til en rensning af partikelfilter til Mercedes hos et af vores autoværksteder, vil vores mekanikere altid både fejlfinde og diagnosticere. På den måde er vi sikre på, at problemet ikke opstår kort tid efter igen. Gennem vores årelange erfaring med partikelfilter-rens til Mercedes har vi sat os godt ind i teknologien nødvendig for en effektiv rensning. Når vi har afmonteret filteret, undersøger vi altid filterets kerne med kamera og trykprøver derefter partikelfilteret, hvorefter renseprocessen foregår.

Vi tilbyder partikelfilter-rens i hele landet, og der er derfor altid et autoværksted inden for din rækkevidde, så du hurtigt kan få foretaget en rensning af partikelfilter til Mercedes. Find dit nærmeste autoværksted og book tid allerede i dag.