Vi udfører den bedste og mest professionelle partikelfilterrens i Herning

Er du på udkig efter et autoværksted, der kan udføre en partikelfilterrens i Herning? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ketner er vi specialister i partikelfiltre og har udført rens i mange år på alle tænkelige køretøjer. Du kan svinge forbi lige meget om du kører en person- vare eller lastbil – vi skal nok udføre en partikelfilterrens for dig.

Formålet med vores service er at rense dit partikelfilter, så vi optimerer ydeevnen på din bil. Hvis du ikke renser filteret regelmæssigt, kan det betyde, filteret tilstoppes. Dette ender i, at din bil kører dårligt, hvilket vil skade motoren og så kan du stå med en endnu større reparationsregning. Typisk vil en lampe lyse i instrumentbrættet, når der er behov for en partikelfilterrens.

En partikelfilterrens kan spare dig for mange penge. Faktisk kan et helt nyt filter koste dig op mod 20.000 kroner, hvorimod en rens ligger i et meget lavere prisleje. En partikelfilterrens er altså ikke kun god for miljøet, den er også god for din økonomi. En rensning af partikelfilter på vores værksted i Herning klarer vores mekanikere hurtigt og effektivt, så du trygt og godt kan komme tilbage på vejene igen.

Hør om partikelfilter-rens

Rensning af partikelfilter i Herning med det mest avancerede udstyr

Hos Ketner har vi stort kendskab til partikelfiltre, og vi har derfor også det nyeste og mest avancerede udstyr på vores værksteder. Når du indleverer din bil, afmonterer vi partikelfilteret og undersøger kernen med et kamera. På den måde kan vi få alt den data vi har brug for, for at give dig den helt korrekte diagnosticering og fejlfinding. Herefter foretager vi en trykprøve, for at se hvor tilstoppet filteret egentlig er og selve rensningen foretages.
Skal vi stå for en partikelfilterrens på vores værksted i Herning? Så kontakt os og bestil en tid i dag. Du er også meget velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål vedrørende pris eller andet i forbindelse med en partikelfilterrens hos os.

Lokation og åbningstider

Ketner Herning

Cypresvej 2,
7400 Herning

+45 97 22 44 99
herning@ketner.dk

Åbningstider:
Mandag 7.30 – 16.30
Tirsdag 7.30 – 16.30
Onsdag 7.30 – 16.30
Torsdag 7.30 – 16.30
Fredag 7.30 – 13.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.