Professionel rensning af partikelfilter i Odense

Hvis dit partikelfilter trænger til en rensning, vil en orange advarselslampe i instrumentpanelet gøre dig opmærksom på det. Vi anbefaler, at du besøger et autoværksted, så snart du ser, at der er problemer med filteret. Et tilsyneladende lille problem med filteret kan nemlig vokse sig større og give udslag i bl.a. motorfejl, hvis du ignorerer advarslen og fortsætter med at køre.

Et tilstoppet filter, som ikke bliver renset, kan også resultere i, at filteret til sidst slet ikke kan renses, men i stedet skal udskiftes. Så det er en god investering at holde filteret rent, og det har også den fordel, at du kan beholde bilens originale filter så længe som muligt.

Partikelfilteret har primært en miljømæssig funktion, idet det opfanger og reducerer de skadelige partikler, der findes i bilers udstødningsgas. Er filteret tilstoppet, belaster du derfor også miljøet unødvendigt meget, og det er endnu et argument for at få foretaget en partikelfilter-rens så hurtigt som muligt, når du ser DPF-advarselslampen lyse.

Bestil tid til effektiv rens hos Ketner Odense på Thujavej 15 i Odense.

Hør om partikelfilter-rens

Lokation og åbningstider

Ketner Odense

Thujavej 15,
5250 Odense SV

+45 66 17 37 11
odense@ketner.dk

Åbningstider:
Mandag 7.00 – 16.30
Tirsdag 7.00 – 16.30
Onsdag 7.00 – 16.30
Torsdag 7.00 – 16.30
Fredag 7.00 – 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Bestil en tid til partikelfilterrens i Odense allerede i dag

Når du får foretaget en Ketner partikelfilter-rens, kan du være sikker på, at vi altid benytter det bedste og mest avancerede udstyr. Rensning af partikelfiltre hører til blandt vores spidskompetencer, og derfor er intet overladt til tilfældighederne. Inden selve rensningen udføres grundig fejlfinding og diagnosticering, så du er sikker på at få den rette behandling. Herefter foretages en trykprøvning for at være sikre på, at alt er, som det skal være.

Vi kender værdien af at kunne få en professionel behandling af din bil, uanset hvor du befinder dig. Derfor har vi hos Ketner indgået samarbejde med en lang række lokale autoværksteder, som udfører partikelfilterrens af nøjagtig den samme høje kvalitet, som vi tilbyder på vores egne autoværksteder. Har du brug for en rensning af partikelfilter i Odense, kan du bestille en tid hos Ketner Odense på Thujavej 15, som vil se på din bil så hurtigt som overhovedet muligt.