Hurtig og effektiv rensning af partikelfilter i Aabenraa

Hvis den orange DPF-lampe er begyndt at lyse i instrumentbrættet, er det tid til en partikelfilterrens. Partikelfilteret opfanger de bittesmå partikler, der findes i din bils udstødningsgas, hvilket reducerer bilens miljøskadelige påvirkning.

Når du sørger for at holde bilens partikelfilter rent, forlænger du filterets levetid. Det er en fordel på flere områder – for det første sparer du den store udgift, det ofte kan være at få udskiftet filteret til et nyt. For det andet bevarer du bilens originalfilter så længe som overhovedet muligt ved at passe godt på det.

Som udgangspunkt regenererer partikelfilteret i din bil sig selv. Dog sker det kun, når høje hastigheder opretholdes i længere tid – og bruger du primært din bil til bykørsel og kortere ture, kan det være svært at holde filteret rent uden at give det en hjælpende hånd i form af en rensning af partikelfilteret.

Ketner er blandt landets førende inden for netop partikelfilter-rens, og hos vores samarbejdspartner Aabenraa Cylinder Service på Kathale 36 i Aabenraa finder du alt det nyeste udstyr til både fejlfinding, diagnose og rensning.

Hør om partikelfilter-rens

Lokation og åbningstider

Aabenraa Cylinder Service

Kathale 36,
6200 Aabenraa

+45 29 16 13 66
lars@aabenraacylinderservice.dk

Bestil en tid til partikelfilterrens i Aabenraa

Hos Ketner yder vi landsdækkende service, når det gælder rensning af partikelfiltre. I Aabenraa kan du besøge LL Autoteknik og Cylinderservice på Kathale 36 og få en Ketner partikelfilterrens, som du kender den fra vores egne autoværksteder.

Du kan blot ringe eller skrive og aftale en tid med værkstedet, så vil din bil blive taget imod så hurtigt som muligt. Vi ved, at det er vigtigt at kunne få den rette service til sin bil på det rette sted, og derfor er vi til stede i hele Danmark på vores egne autoværksteder og gennem vores samarbejdspartnere.

Ketner er specialister i partikelfilterrens – kontakt vores lokale samarbejdspartner i Aabenraa allerede i dag, så er du hurtigt på vejene igen.