Hurtig og effektiv partikelfilterrens i Kolding

Et partikelfilter er designet til at filtrere de miljøskadelige gasser din bil udstøder – det er typisk fra udstødningssod. Et partikelfilter er altså designet til at mindske en bils forurening, og det er derfor vigtigt, at det filtrerer, som det skal. 

Et partikelfilter er designet til at rense sig selv ved en regenerering. Den sker, når bilen kører ved høje hastigheder på længere strækninger. Flere og flere bruger blot deres bil til små ture til supermarkedet eller til og fra arbejde, og det er derfor ikke ret tit at bilen kommer op at køre over de 60 km/t, som det er nødvendigt for at en regenerering kan ske. Derfor kan filteret stoppe til og i sidste ende kan en udskiftning af filteret være nødvendig. 

En partikelfilterrens på vores værksted i Kolding er en hurtig, effektiv og billig løsning, som kan forlænge levetiden på dit filter og give dig en større køreglæde. Faktisk kan en udskiftning koste dig op mod 20.000 kroner og en partikelfilterrens er derfor at foretrække for mange. Hos Ketner er vi specialister i partikelfilterrens og vi klarer ofte opgaven fra dag til dag ved hjælp af branchens bedste udstyr.

Hør om partikelfilter-rens

Ketner Kolding – dine specialister i partikelfilter-rens

Vores værksted i Kolding finder du på Ole Rømers vej 2. Her har vi altid et hold, der står klar til at tage imod dig og din bil. Kommer du for at få foretaget en partikelfilterrens er vi naturligvis behjælpelig med både af- og påmontering af filteret. Vi fejlfinder og diagnosticerer altid inden vi udfører et stykke arbejde, så vi er helt sikre på, at det rent faktisk er dit partikelfilter, den er gal med. 

De fleste biler i dag er udstyret med en advarselslampe, der lyser, hvis partikelfilteret er blokeret. Lyser denne lampe, anbefaler vi på det kraftigste, at du kontakter os med det samme, så du hurtigt kan få det renset og komme tilbage på vejene igen med god samvittighed for din bil og miljøet.

Kontakt os i dag for en partikelfilterrens i Kolding. Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Vi glæder os meget til at se dig på vores værksted. 

Find værksted og åbningstider

Ketner Kolding

Ole Rømers Vej 2,
6000 Kolding

+45 39 39 09 00
kolding@ketner.dk

Åbningstider:
Mandag 7.30 – 16.00
Tirsdag 7.30 – 16.00
Onsdag 7.30 – 16.00
Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.