Partikelfilter-rens til Nissan

Siden september 2018 er alle nyproducerede biler forsynet med et partikelfilter. Tidligere gjaldt lovkravet, der sigter mod at reducere forureningen fra biler, kun dieselbiler. I dag er det potentielt alle ejere af en benzin- eller dieselbil, der kan få brug for en rensning af partikelfilteret.

Hos Ketner er vi specialiseret i rensning af partikelfilter til Nissan, og med vores ekspertise og mange års erfaring på området kan du trygt overlade din Nissan til os. Vi renser partikelfilteret samme dag, som vi modtager det, så du snart er godt kørende igen. Du kan indlevere det afmonterede filter til os, eller du kan aflevere bilen og lade os stå for afmontering og eftermontering af filteret.

Hør om partikelfilter-rens

Om din Nissans partikelfilter

En regenerering af partikelfilteret i din Nissan er egentlig designet til at ske helt automatisk. Den finder sted under kørslen ved hjælp af varmen fra udstødningen og kræver, at du kører ved høj hastighed i en vedvarende periode, for eksempel 30 til 45 minutter på en motorvej. For mange af os sker det ikke hver dag, at bilen kommer op på den slags hastigheder i længere tid – måske bruges bilen primært til kortere ture til supermarkedet, til skolen eller til og fra arbejde.

Derfor sker regenereringen af partikelfilteret i din Nissan ikke, og her kan det være nødvendigt med en partikelfilter-rens hos et autoværksted. Et tilstoppet partikelfilter kan nemlig give anledning til en række andre problemer med bilen – og på længere sigt kan det endda blive nødvendigt at udskifte filteret. Sørger du for at få filteret renset, sparer du den store udgift til et nyt filter, og du kan beholde det originale filter i bilen så længe som muligt.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Bestil tid til rensning af partikelfilter til Nissan

Er den orange DPF-lampe begyndt at lyse i instrumentpanelet, er det tid til at bestille en tid hos dit lokale autoværksted. For at finde Ketner-værkstedet nærmest dig kan du se oversigten her på vores side.

Ring til os eller send os en mail, så vil vi finde tid til din bil så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at tage imod dig hos dit lokale autoværksted.