Partikelfilter-rens til Mercedes

Et overbelastet partikelfilter kan give dig mange problemer og ende med at koste dig dyrt, hvis du ikke får det renset. Et partikelfilter har til opgave at filtrere sundhedsfarlige partikler ud af udstødningssystemet. Derudover udbrænder partikelfilteret soden, der er fanget i filteret ved en regenerering. Dette er designet til automatisk at ske, når bilen kører lange afstande ved motorvejshastigheder.

Der er dog mange, der til hverdag kun kører relativt korte ture i sin bil til supermarkedet eller andet. Og derfor sker denne regenerering ikke, hvilket kan forårsage at filteret blokeres. Derfor er en partikelfilter-rens til Mercedes nødvendig.

Hør om partikelfilter-rens

Det er yderst fordelagtigt med en rens af partikelfilter på din Mercedes

Hvis partikelfilteret er tilstoppet, kan det dog hurtigt blive meget dyrt, hvis du ønsker helt at udskifte det. Det kan koste dig op til 20.000 kroner, hvorimod en rensning af partikelfilter til Mercedes er en ekstremt omkostningseffektivt alternativ. Hos Ketner har vi specialiseret os i partikelfilter-rens til Mercedes, og vi foretager altid rensningen samme dag, som du afleverer din bil.

Vores mekanikere er naturligvis behjælpelig med af- og påmontering af filteret og du har altid mulighed for at få en lånebil, hvis det er nødvendigt for dig. Den nøjagtige pris for rensningen afhænger dog af, hvilken Mercedes-model du har.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi er specialister i partikelfilter-rens til Mercedes

Afleverer du din bil til en rensning af partikelfilter til Mercedes hos et af vores autoværksteder, vil vores mekanikere altid både fejlfinde og diagnosticere. På den måde er vi sikre på, at problemet ikke opstår kort tid efter igen. Gennem vores årelange erfaring med partikelfilter-rens til Mercedes har vi sat os godt ind i teknologien nødvendig for en effektiv rensning. Når vi har afmonteret filteret, undersøger vi altid filterets kerne med kamera og trykprøver derefter partikelfilteret, hvorefter renseprocessen foregår.

Vi tilbyder partikelfilter-rens i hele landet, og der er derfor altid et autoværksted inden for din rækkevidde, så du hurtigt kan få foretaget en rensning af partikelfilter til Mercedes. Find dit nærmeste autoværksted og book tid allerede i dag.