Få professionel assistance til din Honda på vores værksted

Når uheldet rammer din Honda, får du brug for professionel hjælp til reparation. Derfor kan det betale sig at gøre et godt forarbejde ved at researche dine muligheder, inden du beslutter dig for det endelige autoværksted.

Hos Ketner i Aalborg kan vi bryste os af at være blandt de førende specialister i Honda, og så er vi tilmed både grundige og kvalitetsbevidste til en meget fordelagtig pris. Alt sammen noget, der er til stor fordel for dig som Honda-ejer.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvad er fordelene ved at vælge Ketner som fast værksted til din Honda?

Vi er dygtige mekanikere og bestræber os hele tiden at være forrest i feltet med specialiseret værktøj og testudstyr, der gør os til de bedste i branchen til at varetage biler fra Honda og andre anerkendte bilmærker. Men det holder os ikke tilbage for at tilbyde dig endnu flere skønne fordele.

Her hos os kan du få:

  • Prisgaranti: Finder du et lokalt mærkeværksted, der er billigere end os, matcher vi prisen.
  • Ingen ventetid – vi ser ofte på din bil med det samme.
  • Gratis lånebil: Det må gerne være nemt og bekvemt, når din Honda skal have et ophold på vores værksted. Kør af sted i en lånebil, mens vi reparerer din bil.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Behold din fabriksgaranti på bilen

Vores bestræbelser på at være de bedste til at tage os af din Honda betyder også, at vi har avanceret testudstyr og derfor er i stand til at følge fabrikkens forskrifter. Det betyder også, at du får et stempel i din bog, når din Honda er blevet repareret på vores værksted. Et stempel, der viser, at din fabriksgaranti stadig er gældende.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Det kan du få på vores værksteder

Vi arbejder dagligt med:

  • Olieskift
  • Serviceeftersyn
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Service på klimaanlæg

Og meget mere. Er der en kontrollampe, der lyser i din Honda, ved vi lige nøjagtig hvad der skal til for at finde frem til fejlen med det samme og få den udbedret på en måde, der sikrer din køreglæde og maksimerer levetiden på din bil. Og så afhjælper vi selvfølgelig problemet, så du kan komme ud at køre i din Honda igen.

Systemteknikere fra Bosch Car Service Danmark

Ud over god og professionel service tilbyder vi også mekanikere, der har taget en avanceret efteruddannelse som systemtekniker hos Bosch Danmark.

Det betyder, de har mere end almindeligt godt styr på de målinger og tests, som de foretager. Bosch er nemlig den førende underleverandør til bilindustrien, og din Honda indeholder mange reservedele, der kommer fra Bosch.

Kontakt dit autoværksted med speciale i Honda i dag

Vi hører hellere end gerne fra dig, hvis du skal have hjælp til din Honda. Ring gerne til os med de mindste spørgsmål. Vi tilbyder nemlig gratis hotline, hvor vi giver gode råd og vejledning – helt uden beregning.

Vi ser frem til at tage imod dig og din Honda på vores professionelle værksted.