Et autoværksted med fantastisk knowhow om Kia

Der er ikke tvivl om, at det sagtens kan betale sig at vælge et godt autoværksted, når din Kia trænger til professionel hjælp. Hos Ketner garanterer vi, at din bil er fikset første gang.

Vores mekanikere er eksperter i Kia, og den ekspertise drager vores mange faste Kia-kunder stor nytte af. Godt håndværk, kollegialt fællesskab og videbegærlighed smelter sammen på vores værksted, og vi er enormt stolte af de resultater, vi opnår. Du kan læse mange positive kommentarer om vores arbejde på Trustpilot.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål til din Kia, er du også velkommen til at ringe til os.

Der er mange grunde til at vælge Ketner til Kia

Vi er et dedikeret værksted, der bestræber os målrettet på at være bedst til Kia. Det betyder først og fremmest, at vi overholder alle de regler, der er at overholde, når det kommer til reparationer af din bil. Uanset model, alder og stand. Det betyder også, at du kan være helt tryg, når du efterlader din Kia i vores varetægt.

Vi hjælper blandt andet dig og din bil, når:

  • Den trænger til at få skiftet olie.
  • Der er kommet en revne i ruden, og den derfor skal skiftes.
  • Dækkene skal skiftes fra sommer til vinter eller fra vinter til sommer.
  • Der er en lampe, der lyser i instrumentpanelet

Og selvfølgelig i mange andre situationer.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Lad en Kia-specialist fikse din bil i en fart

Mange af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark og har dermed fået titlen som systemteknikere. Det er nemlig sådan, at din Kia indeholder en lang række reservedele produceret af Bosch. Derfor er det guld værd for dig og os, at en Kia-specialist kender til al viden fra Bosch, da de er førende underleverandører til bilindustrien.

Hos Ketner går vi meget op i, at vores mekanikere efteruddanner sig, når det giver mening. Det kan altid betale sig at dygtiggøre sig, og det gør vi meget i her på vores autoværksted. Det kommer nemlig både os, dig og din Kia til gode.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Få glæde af de mange fordele som Kia-ejer

Vi er blandt landets allerbedste til at tage sig af din bil – men vi tilbyder også en lang række fordele.

Her hos os får du:

  • Prisgaranti: Vi matcher prisen fundet hos det lokale mærkeværksted.
  • Fabriksgaranti: Vi har avanceret testudstyr, så derfor ved vi, hvordan din bil skal repareres, for at du kan beholde din garanti.
  • Gratis lånebil: Du får en bil til rådighed, mens vi reparerer din Kia.

Det må gerne være belejligt at få sin Kia på værksted, når det endelig skal være. Læs mere om vores fordele på vores hjemmeside, eller spørg ind til dem, når du ringer til os.

Er uheldet ude? – Kontakt os i dag

Lyser en kontrollampe i din Kia, eller er det ved at være tid til serviceeftersyn? Uanset årsag skal du endelig kontakte et af vores værksteder nær dig. Vi er her for dig, og vi vil elske at få din Kia gjort køreklar igen.

Ring til os, og få en uforpligtende samtale eller vejledning. Kvit og frit. Vi har ingen ventetid og glæder os til at gøre dig bedre kørende med det samme.