Autoværksted med speciale i Mazda i Aalborg – din lokale ekspert

Kører du i en Mazda? Og skal du have den til mekanikeren for at få fikset bremserne eller er der en lampe, der lyser? Så kør din bil på værksted hos os.

Hos Ketner i Aalborg er vi ikke bare vilde med biler. Vi er også vilde med biler af mærket Mazda. Derfor har vi specialiseret os i biler fra selv samme mærke, og det er en stor fordel for dig, hvis du er den heldige ejer af en Mazda. Uanset om du skal have tjekket bremserne, fikset dit airconditionanlæg eller have nye dæk på din bil, så står vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bil.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Hvorfor er det en fordel at gå efter et værksted, der har specialistviden om Mazda i Aalborg?

Hvis du kører i en Mazda, vil det altid være en god ide, at du sender den på et værksted, der har speciale i Mazda. Vores uddannede mekanikere har arbejdet med Mazda-biler i mange år, og vi har også teknikere ansat, der er specielt uddannet i at reparere og måle på biler af mærket Mazda. Bedre know-how i forhold til din bil kan du ikke finde andre steder.

Vil du gerne kunne sende din bil på værksted med ro i maven velvidende, at du har sat Mazda-specialister på opgaven med at få din bil køreklar igen? Så kontakt din lokale Mazda-ekspert på vores værksted i Aalborg. Vi tager hellere end gerne imod din bil, så du kan komme ud at køre vejene tynde igen.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Værksted med speciale i Mazda i Aalborg: Derfor skal du vælge os

  • Du kan få repareret og lavet eftersyn på din Mazda til konkurrencedygtige priser.
  • Vi tilbyder prisgaranti, når du skal have ordnet din bil.
  • Du kan tegne en serviceaftale, så du slipper for uforudsete mekanikerregninger.
  • Du kan få din bil på værksted uden ventetid.
  • Du kan få foretaget alle former for reparationer og serviceeftersyn.
  • Du kan få testet og opdateret din Mazda ved hjælp af det nyeste testudstyr fra Bosch.
  • Du kan levere din Mazda til eksperter, der kan skaffe alle de originale reservedele til din bil.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Højt serviceniveau og ekspertviden

Er det vigtigt for dig, at du kan få din bil fikset hurtigt, hvis der er noget, der går i stykker på den? Og vil du gerne have muligheden for at tegne en serviceaftale, hvor du betaler et fast månedligt beløb for at få din bil på værksted, når behovet opstår?

Så vil vores autoværksted på Hjulmagervej 38 i Aalborg være et godt bud. Vi sætter en ære i at tage professionelt hånd om din bil, men vi bestræber os også altid på at give dig den bedste serviceoplevelse. Med kvalitet og et højt serviceniveau når vi længst – og får tilfredse kunder på vores værksted.

Kontakt din Mazda-specialist i Aalborg og få en hurtig tid

Skal du have tjekket bremserne? Eller er tiden kommet til, at du skal have lavet et serviceeftersyn? Så kontakt os gerne, så vi kan aftale, hvornår du kan aflevere din bil på vores værksted. Hos os bestræber vi for, at give dig så lidt ventetid som muligt – så du kan altid være sikker på, at du kommer hurtigt til.

Ring til os på telefon +45 98 12 09 11, eller slå et smut ind forbi vores værksted i Aalborg med din Mazda. Du finder os på adressen Hjulmagervej 38, hvor vi er i fuld gang med at rode med biler.