Autoværksted i Aalborg med ekspertise i Mercedes

Sværger du også til Mercedes? Og elsker du at sætte dig ind bag rattet i din bil? Er du indehaver af en Mercedes, betyder det ofte, at din bil er mere end blot et køretøj for dig – og sådan en bil fortjener ekspertise.

Hos Ketner er vi autoværksted i Aalborg med speciale i Mercedes. Det er vi, fordi en stor del af vores mekanikere har specialiseret sig i netop biler af mærket Mercedes. Indlever trygt din bil til os. Så sørger vi for kærlig pleje fra den bedste skuffe.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Et autoværksted med specialistviden om Mercedes i Aalborg er meget mere end et værksted

Udover at få en specialist i Aalborg til at få din bil på hjulene igen, får du også en lang række af andre fordele hos Ketner. Vi tilbyder blandt andet:

  • Original softwareopdatering
  • Prisgaranti
  • Fabriksgaranti
  • Hente/bringe-service
  • Gratis lånebil
  • Og meget mere

Det er vigtigt for os at være et værksted, der går forrest. Det betyder, at vi er up-to-date med nye teknikker, og det betyder også, at vores mekanikere bliver efteruddannet, hvis det er behov for det. På den måde kan vi give din Mercedes al den kærlighed, den fortjener.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Ekspertviden om Mercedes fra mekanikere i Aalborg: Få alle fordelene her

Hos os får du en mekaniker, der har stor erfaring med at arbejde med Mercedes. Derfor er en mekaniker hos Ketner mere end bare en mekaniker. Det betyder meget for os, at vi leverer den ypperste service til vores kunder. Derfor vil du opleve, at vores specialister ved alt, hvad der er at vide om Mercedes og de forskellige reservedele, der findes.

På vores værksted i Aalborg er mange af vores mekanikere også uddannet systemteknikere hos Bosch Danmark. Bosch er en af de største leverandører til bilindustrien, og de leverer en stor del af de reservedele, der findes i en Mercedes.

Din bil fortjener vores mekanikere og deres viden.

Det siger vores kunder om os

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Super service. Kort ventetid. Nyd en kop kaffe eller sodavand imens

Morten Poulsen

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

God og hurtigt Service til fornuftig pris

Jeppe Lak Geertsen

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Skulle have min bil til syn ved naboen og fik at vide de tilbød kaffe her. Jeg kom ind ad døren til 7-8 glade personer der tog venligt imod mig, alle med et smil på læben. Kaffen var også helt fin.

Mathias Vinge Koustrup

Syn • VW

Få en Mercedes-specialist til at forkæle din bil

Foretrækker du at tale med os, når du booker en tid, kan du altid ringe på +45 98 12 09 11 og fortælle os om dine behov. Så finder vi en tid til dig, så du igen kan blive godt kørende.

Det er også altid muligt at booke en tid til din Mercedes online. Det er både nemt, hurtigt og sikkert. Har du specifikke spørgsmål til ydelser eller andet, anbefaler vi dig dog at ringe direkte til os. Der er heldigvis sjældent ventetid.

Vi elsker biler, vi elsker glade kunder, og vi elsker Mercedes.