Et værksted fyldt med erfarne Opel-specialister

Opel er garanti for kvalitet. Og det er sikkert også derfor, du har valgt denne bil. For kvalitet er vigtigt – især når det kommer til biler. Det ville være dejligt, hvis kvalitet også betød, at din bil aldrig skulle i hænderne på en mekaniker. Sådan er virkeligheden dog sjældent.

Selv de bedste biler får brug for pleje. Hos Ketner har vi årelang erfaring med Opel, og derfor synes vi selvfølgelig, du skal overlade din bil til os. Kvalitet har dog den fordel, at du ikke skal forbi et værksted ret ofte. Men når du skal, sørger vi for at gøre det til så god en oplevelse for dig som overhovedet muligt.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det kan vi gøre for dig

Når du indleverer din Opel på vores værksted, sørger vi for at sætte bedste mand på opgaven. Vi hjælper dig blandt andet med:

 • Dækskift
 • Olieskift
 • Rudeskift
 • Aircondition
 • Bilsyn
 • Service
 • Softwareopdatering

Faktisk alt det, din bil har brug for.

Vi arbejder efter princippet om, at vores kunder altid skal være glade for det stykke arbejde, vi har leveret. Det betyder selvfølgelig, at vi skal gøre vores job ordentligt. Derfor har vi sørget for at ansætte branchens bedste folk til at tage sig godt af din Opel.

Test os gerne på den påstand. Du bliver ikke skuffet.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Systemteknikere uddannet fra Bosch Danmark

En af grundene til at vi kan kalde vores mekanikere for Opel-specialister er, at de er uddannet systemteknikere hos Bosch Danmark. Der er der faktisk mange af vores mekanikere, der kan prale af.

For dig og din Opel betyder det konkret, at I får en mekaniker, der kan arbejde med de alle reservedele, din Opel indeholder, med det højeste niveau af mekanisk indsigt og knowhow. Mange reservedele fra din bil kommer nemlig fra Bosch Danmark. Derudover har vi på alle vores værksteder adgang til branchens bedste testudstyr, som selvfølgelig også bliver brugt på din bil.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Flere fordele for din Opel på vores autoværksted

Efteruddannelse er en ting. Fordele noget andet. Vi tilbyder fordele som:

 • Ingen ventetid
 • Gratis lånebil
 • Fabriksgaranti
 • Prisgaranti
 • Hente/bringe-service
 • Gratis vejhjælp

Det er forskelligt, hvilke behov vores kunder har. Derfor har vi en lang række fordele, der imødekommer forskellige behov. Vi henter din bil, hvis du har for travlt til selv at indlevere den. Vi sørger for, din fabriksgaranti beholdes, når vi reparerer din bil. Og vi matcher priser, du har fundet andre steder.

Vi vil gøre alt for, at du vælger os som dit Opel-autoværksted. Når først du har prøvet os, behøver du ikke prøve andet.

Lad en Opel-specialist tage sig af din bil

Når først vores mekanikere får fingrene i din bil, ser du den først igen, når den er klar. Der er ingen smalle steder, når det kommer til kvalitet på vores værksted. Vi vil hellere bruge lidt ekstra tid på din bil end at give dig din bil retur, når den ikke er helt færdig.

Ring allerede i dag

Vi tilbyder dig gratis hotline. Ring, hvis du har brug for vejledning til din Opel – så får du den kvit og frit. Og ønsker du at bestille en tid, skal du også bare kontakte os. Enten telefonisk eller ved fysisk fremmøde på vores værksted.

Lad os høre fra dig. Så giver vi dig køreglæden tilbage igen i løbet af ingen tid.