Ketner: Dit værksted med speciale i Peugeot i Aalborg

Når din Peugeot har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at hjælpe dig i Aalborg. Vores kyndige personale tager sig grundigt af din bil og gør den så god som ny.

Vores dygtige mekanikere brænder for deres arbejde og kan løse alle opgaver – store som små. Vi arbejder på at tilbyde vores kunder så kort en ventetid som muligt, og vi oplyser altid, hvad der er nødvendigt at reparere, så du kender til omfanget og prisen på reparationen.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Et værksted i Aalborg med kærlighed for Peugeot, der fikser alt fra A-Z

Uanset hvad din Peugeot skulle fejle, kan vi hjælpe dig. Her er et lille udvalg af de services, vi kan lave fra vores værksted i Aalborg:

  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Serviceeftersyn
  • Reparation af klimaanlæg
  • Skift af reservedele
  • Partikelfilter-rens

Hvis du har en skade på din Peugeot, kan du altid kontakte vores afdeling i Aalborg, så finder vi i fællesskab en god løsning for din bil.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Uddannede mekanikere og eksperter i Peugeot

Flere af vores teknikere er efteruddannede gennem Bosch og har specialiseret sig i Peugeot. Det betyder, at din bil kommer i hænderne på mekanikere, der ved, hvad de laver og bruger reservedele fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vores mekanikere er ydermere stolte håndværkere, der altid bestræber sig på at blive bedre. Derfor gør de sig altid umage, når de arbejder på de biler, vi får ind ad døren.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Service uden ventetid

Hos Ketner kan vi se på din bil med det samme, og vi ved, at du er afhængig af din bil. Derfor kan vi også hurtigt gøre den køreklar igen. Vi udfører altid reparationen til tiden og korrekt første gang. Så hvis du skal have vinterdæk på, eller det blinker og bipper i instrumentbrættet, så kom forbi vores værksted i Aalborg, og få den fornødne hjælp.

Vi er et værksted med speciale i Peugeot med en fast arbejdsproces

Vi ønsker gennemsigtighed for vores kunder, og derfor arbejder vi altid ud fra denne procedure:

  • Fejlfinding
  • Diagnose
  • Reparation

Det giver dig ro i sindet og vished om, at vi sørger for at lokalisere problemet rigtigt og dermed også reparere det. Dermed er vores arbejdsproces effektiv og fuld af kvalitet, og det giver dig en udsøgt køreglæde, når du igen triller ud på landevejen.

Forkæl din bil, og kontakt os allerede i dag

Uanset dit problem kan vi hjælpe dig, og når du bruger os, opretholder du din fabriksgaranti. Vi er dit værksted i Aalborg med mekanikere, der er specialister i Peugeot, og vi sørger for, at din franske skønhed igen spinder.

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 98 12 09 11 og fortælle om dit problem. Du kan også booke en tid til reparation på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi glæder os til at se dig på vores værksted i Aalborg.