Professionelt værksted i Aalborg med speciale i Seat

Tysk grundighed, spansk temperament.

Ordene bruges om bilmærket Seat, og selvom grundigheden er upåklagelig, har din Seat brug for service for at bibeholde sit temperament.

Hos Ketner i Aalborg er vi eksperter i Seat, og vi har specialuddannet personale, der står klar til hjælpe dig. Med et værksted i Aalborg, der er eksperter i Seat, kan du sove trygt om natten velvidende, at din bil er i de bedste hænder.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Et værksted i Aalborg med stor erfaring med Seat

Vi udfører alle opgaver lige fra komplicerede reparationer til normale servicetjek. Alle opgaver bliver tilgået med en stor faglig stolthed, og vi møder altid dig med stor gennemsigtighed, så du kender både skade og pris, inden vi går i gang med at reparere.

Du kan naturligvis ikke undvære din bil. Derfor tilbyder vi dig en lånebil, mens vi reparerer din Seat.

Vi tilbyder også gratis vejhjælp i 2 år, når du får lavet serviceeftersyn hos os.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Uddannede mekanikere og eksperter i Seat

Vi bruger Bosch som leverandør og køber vores reservedele direkte fra fabrikken. Gennem Bosch har vi adgang til avanceret testudstyr og stort know-how, der giver os de bedste forudsætninger for at reparere din bil.
Vi råder over det mest optimale udstyr til Seat, og vi har adgang til den nyeste originale software og kan blandt andet opdatere bilens systemer. En Seat er en bil med avanceret teknologi, men meget af elektronikken er udviklet af Bosch, som flere af vores teknikere er uddannet hos. Det er en svær og anerkendt uddannelse, og det giver os den rette viden til at reparere din bil.

Vi har branchens bedste og mest avancerede udstyr. Det betyder, at vi hele tiden er online med fabrikken og følger alle forskrifter, så du beholder du din fabriksgaranti. Vi er leveringsdygtige af en lang række reservedele til en lang række bilmærker og har derfor alt, hvad vi skal bruge på vores værksted i Aalborg for at få din Seat på hjulene igen.

Vores mekanikere har mange års erfaring inden for branchen, og de har derfor prøvet at reparere lidt af hvert. Flere af dem er eksperter i lige netop Seat, og dermed har de alle forudsætninger for at løse den opgave, du kommer med. Hos Ketner i Aalborg møder du kun fagfolk, der sætter en stor ære i deres erhverv og kender hver en detalje omkring biler – det sikrer dig et godt resultat.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Aflever din Seat på vores værksted i Aalborg og bliv køreklar igen

Gennem en grundig arbejdsproces sørger vi altid for at lokalisere din bils problem korrekt, så vi ikke bruger unødigt tid. Ved en gennemarbejdet fejlfinding stiller vi en diagnose af bilens problem og sørger for at udbedre problemet.

Kontakt os i dag og bestil tid til din bil

Din Seat fortjener at køre som smurt hver dag. Derfor skal din bil selvfølgelig være intakt og vise sig frem fra sin bedste side. Hvis din Seat har brug for et tjek eller en specifik reparation, er du meget velkommen til at komme forbi vores værksted i Aalborg. Så tager vi din bil under kærlig behandling.

Du kan også booke en tid til reparation eller kontakte os på telefon 98 12 09 11, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi har prisgaranti, så der er alle gode grunde til at besøge vores værksted i Aalborg med din Seat.

Vi glæder os til at se dig.