Kør din bil på et værksted med speciale i Skoda i Aalborg

Er du den heldige ejer af en Skoda? Og vil du gerne finde et værksted i nærheden af dig, der har specialiseret sig i biler af mærket Skoda? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Ketner i Aalborg har vi mekanikere ansat, der kender din Skoda ud og ind. Som et værksted med speciale i Skoda kan du være sikker på, at din bil kommer i hænderne på eksperter, der har god forstand på lige netop din bil. Vi udfører alle former for service og reparationer – både de små og de større af slagsen.

Vil du gerne have os til at se på din bil allerede i dag? Så tøv ikke med at ringe til os eller køre ind omkring vores værksted i Aalborg – vi tager os af din Skoda. Du kan også booke din tid online og se prisen på servicen med det samme.

Fordele ved at vælge os som mekanikere til din Skoda i Aalborg:

  • Du kan aflevere din bil til en specialist i Skoda.
  • Du kan få ordnet din bil til konkurrencedygtige priser.
  • Du kan køre fra vores værksted i en gratis lånebil.
  • Du kan få en hurtig tid og slippe for ventetid.
  • Du kan få gratis vejhjælp i 2 år.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Ketner: Mange års erfaring med Skoda på vores værksted i Aalborg

Vores værksted er ikke alene et værksted med stor erfaring indenfor Skoda. Det er også et Bosch Car Service-værksted. Det betyder med andre ord, at vi har mekanikere ansat hos os, der er uddannet som systemteknikere hos Bosch i Danmark. Og det er en klar fordel for dig, uanset hvilket bilmærke du sværger til.

Bosch er verdens største leverandør af reservedele til de forskellige bilfabrikker, og Skoda er ingen undtagelse. Faktisk kan du være sikker på, at mange af de reservedele, der skal skiftes på din Skoda fra tid til anden, er produceret af Bosch. Med os som din foretrukne mekaniker får du adgang til masser af know-how og kvalitetsreservedele til din Skoda.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Ketner Aalborg – et værksted med øje for kvalitet

At gøre din bil i stand er vores håndværk – og det er et håndværk, som vi sætter en stor ære i. Derfor slipper vi aldrig din bil, før vi kan stå hundrede procent inde for, at den er i orden, og at den er klar til at komme ud at køre igen.

Skal du have din bil gjort klar til syn? Skal du have skiftet dæk? Eller opfører dine bremser sig anderledes, end de plejer at gøre? Uanset hvad du beder os fikse på din bil, så gør vi det med stor omhyggelighed og med en stor faglig ballast i bagagen.

Vil du gerne have en tid til din Skoda på vores værksted i Aalborg?

Book en tid til din bil allerede i dag. Vi arbejder ud fra et princip, der hedder ingen ventetid, og vi gør derfor hvad vi kan for at tage imod din Skoda med kort varsel. Ring til os på telefon 98 12 09 11, eller kør forbi vores værksted på Hjulmagervej 38 i Aalborg.