Find en Smart-specialist i nærheden af dig

Mange kører efterhånden rundt i en lille, fiks Smart. Det er ikke den, der optager mest plads i overhalingsbanen, og mange bruger den som den ekstra bil. Måske er det den, der skal fragte dig til og fra arbejde hver dag. Så når den går i stykker, eller noget ikke er, som det skal være, skal du finde et godt værksted, der ved, hvordan en Smart skal behandles.

Hos Ketner har vi stor erfaring med at tage os kyndigt af de moderne biler fra Smart. Og vi har ingen ventetid, så kom med din bil, så snart behovet er der.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Dine fordele ved at køre ind på vores værksted med din Smart

En ting er, at det naturligvis er en fordel at have en erfaren mekaniker med forstand på Smart til at lave din bil. En anden ting er alle de fordele, du altid også får hos os – det gælder uanset hvilken bil, du kommer med.

Få eksempelvis:

  • Gratis lånebil
  • Ingen ventetid
  • Fabriksgaranti
  • Gratis vejhjælp

Det tager os i gennemsnit 2,8 timer at reparere en bil. Du kan sagtens nyde en kop kaffe i vores kundeventerum, mens du venter. Men du kan også få en lånebil og komme retur til værkstedet, når det passer ind i dit program.

Vi gør alt for, at du ikke mærker noget til, at du mangler din bil, mens vi laver den.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Blinker nye lamper i dit instrumentbræt? Lad en specialist tage sig af det

Måske er det ved at være tid til service på din bil, eller måske lyser en kontrollampe i dit instrumentbræt, som du ikke er vant til, og som du ikke ved, hvad betyder? Har du svært ved selv at afkode ikonet, kan du altid ringe til os. Vi tilbyder gratis hotline. Måske kan vi hjælpe dig med at finde årsagen og forhåbentlig dæmpe din frygt.

Hvis årsagen er en, du ikke selv kan gøre noget ved, skal du endelig komme ind på vores værksted og få en Smart-specialist til at tage sig af din bil med det samme. Så bliver den hurtigt køreklar igen. Husk, at det er os, der ikke har nogen ventetid.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Brug et værksted med ekspertise i Smart – og behold din værdifulde fabriksgaranti

Som et autoværksted med en vision om at være det bedste værksted i branchen til Smart reparerer vil altid din bil i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter – og det kommer selvfølgelig også dig til gode som bilejer.

Vi har specialtestere til Smart og kan dermed hurtigt fejlfinde, når vi har din bil mellem hænderne. Men vi kan også garantere dig, at du får et stempel i din bog, når vi er færdige med din Smart. Et stempel, der fortæller, at din fabriksgaranti er intakt. Vi bruger nemlig reservedele, der matcher dem, din bil er produceret med.

Bosch Danmark har uddannet vores mekanikere

Vores stærke mekanikerstab stræber hver dag efter at være de bedste. Og det er en del af den fagkyndige kultur, der er herskende i hele vores medarbejderstab. Derfor er mange af vores mekanikere efteruddannede hos Bosch Danmark.

Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og derfor indeholder mange biler reservedele fra netop Bosch. Hos os får du således det højeste niveau af ekspertise i håndtering og reparation af moderne biler som netop din Smart.

Kom ind med din Smart: Den er i trygge hænder hos os

Vi sidder klar til at tage imod dit opkald og din bil. Vi er sikkert i gang med at holde hele Danmark godt kørende, når du ringer. Men vi tager os altid tid til at tale med dig.