Send trygt din specialbil på værksted hos os

Det kan være svært at finde et autoværksted, der kan tage sig af andre end de mere normale bilmærker. Det er det, fordi specialbiler kræver specialviden. Men har du en specialbil, er der masser af hjælp at hente her hos Ketner.

Hos Ketner kan du også få hjælp, hvis din bil er lidt ud over det sædvanlige. Vores mekanikere er vant til at arbejde med sportsvogne og derigennem biler, der er anderledes end dem, man oftest ser på de danske veje. Og vi har det rette specialudstyr til at løse opgaven.

Har du en sportsvogn, en veteranbil eller en anden form for specialbil, du godt kunne bruge professionel hjælp til? Indlever den gerne hos os på vores værksted i Aalborg. Vi vil glæde os meget over muligheden for at hjælpe med en opgave, som er lidt anderledes.

For hos Ketner elsker vi biler af alle slags – men specialbiler er en særlig størrelse, som betyder særligt meget for os.

Hvad kan vores værksteder hjælpe dig med?

Specialbiler skiller sig selvfølgelig ud fra almindelige biler. Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke skal laves almindelige reparationer på dem. Fordelen er, at vi har prøvet det før.

Her hjælper vi dig med alt fra olieskift til:

  • Hurtig fejlfinding
  • Korrekt diagnose
  • Serviceeftersyn
  • Klimaanlæg
  • Softwareopdateringer på nyere specialbiler

Og meget, meget mere.

Derudover er mange af vores mekanikere også systemteknikere, der er uddannet hos Bosch Danmark. Bosch leverer en stor del reservedele til bilindustrien – reservedele, som ofte også kan bruges til din specialbil. En mekaniker med Bosch-viden er derfor en kæmpe fordel for dig.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Er du nervøs for prisen? Her får du prisgaranti

Vi tilbyder et stærkt hold af specialister, der står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder:

  • Fabriksgaranti
  • Ingen ventetid
  • Gratis lånebil

Skal dine specialbiler på autoværksted, men har du fundet billigere priser andetsteds? Så matcher vi gerne den pris, de har givet dig. Du skal blot vise os et dokument med oplysninger om reservedele, timepris og endelig pris. Så matcher vi den pris og reducerer den med yderligere 10 procent.

God service behøver nemlig ikke koste dig det hvide ud af øjnene. Heller ikke selvom opgaven er lidt speciel.

Ring i dag, hvis du har brug for vores service

Har du brug for vores hjælp til din specialbil, skal du blot ringe til os og bestille en tid. Du må også gerne komme forbi vores værksted, hvis du er i nærheden. Vi har altid tid til dig. Vi hjælper dig med alt, uanset hvor stor eller lille en opgave det måtte være. Vores mekanikere synes nemlig, det er sjovt at fikse biler, der går lidt ud over det, man normalvis ser.

Vi ser frem til at hjælpe dig, så din bil kan komme ud at gøre det, den er bedst til. Fang os, så snart du har brug for det. Vi har ingen ventetid.